S23 uzun süreli kullanımda nasıl?

Bütçe
30.000₺
Haklısınız hocam. Ama telefonda çok güç harcayan oyun vs. oynuyorsanız iphonedada aynı şey olur diye düşünüyorum. Benim telefonum J7 Pro bile 3600 mAh 1 buçuk gün yetiyor bana arada oyun falanda oynuyorum.

Hocam komik olan oyun oynamıyorum. Garantiye gönderirdimde ekran koruyucuya para verdik o kadar. Garantide söküyorlarmış ekran koruyucuyu. Garanti bitimine yakın pil değiştirme gibi bir planım var.

Hocam komik olan oyun oynamıyorum. Garantiye gönderirdimde ekran koruyucuya para verdik o kadar. Garantide söküyorlarmış ekran koruyucuyu. Garanti bitimine yakın pil değiştirme gibi bir planım var.
O zaman değiştirin hocam ama ben değiştirince çok bir fark olacağını zannetmiyorum.

Ön siparişten 1 ay öncesine kadar Ultra modelini şimdi de düz modelini kullanıyorum. Kesinlikle alınır. Sorunuz varsa cevaplarım.

Hocam S21 ve S22 pil konusunda sıkıntılı cihazlar.
Bu olay aşılalı çok oldu siz sanırım biraz geride kalmışsınız. Ayrıca telefonu mobil şebekede kullanmak ile Wi-Fi'da kullanmak arasında büyük oranda pil kullanım farkları çıkıyor. Mesela girin YT üzerinde herhangi bir S23 pil test videosuna bakın, tüm testler Wi-Fi üzerinde yapılıyor ki bu yüzden daha fazla ekran süresi veriyor cihazlar. Şebeke ağı ile iletişimde kalırsa cihaz ekstra batarya kullanıyor.

@Zadan, hocam bakın mesela bu kullanıcı oyun oynamasına rağmen 6 saat ekran süresi almış.

Hocam ben tüm gün evdeyim Wi-Fi bağlı zaten. Ayrıca S21 ile S22 o işlemcilerle imkanı yok iyi bir pil performansının olmasının.

@Zadan, hocam bakın mesela bu kullanıcı oyun oynamasına rağmen 6 saat ekran süresi almış.
Videoda adamın yaptığının aynısını sende yap. Genel bir sorun demek ki. Samsung batarya konusunda kendisini geliştirmesi lazım.

Merhabalar cihazı aldınız mı? Aldıysanız iki cihaz arası batarya farkı nasıl sizce? Ben de aynı telefondan geçmeyi düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…