S23 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İstediğin kadar gülebilirsin. Senin bilgisizliğin bu gerçeği değiştirmeyecek. 5 kuruşa aldığın M serisi ile karıştırma S serisini

S23 serisinin iPhone 14 serisinden daha pahalı olduğunu biliyor musun sen? Samsung bizim ülkemizi fakir yerine koymayıp özel fiyatlandırma yapmasaydı S23 Ultra'yı da 100.000'e alırdın artık.

S23 ile GT3 arasında ekran boyutu dışında oyun anlamında bir fark olmayacak. Ayrıca kamera olarak S23 çok daha üstün.
Tercih meselesi.

S23 dâhâ iyi kamera, GPU-CPU, bellek, depolama ve ekrana sahip.
GT 3 ile benzer performans verirler, belki uzun süreli kullanımda GT 3 dâhâ az ısınır, ekran artısı da var o kadar.

İstediğin kadar gülebilirsin. Senin bilgisizliğin bu gerçeği değiştirmeyecek. 5 kuruşa aldığın m serisi ile karıştırma s serisini

Tamamdır. Samsung en kısa sürede sizinle sponsorluğunu duyuracak. Bu kadar yalamayınız lütfen. 7 yıllık Android bir telefonun ilk alındığından itibaren hiçbir şekilde kasmamasını iddia etmeniz gerçekten çok bilgili bir yorum olmuş. Sizin kafa gibi S7'de zaten, siz devam oradan.

Yıl olmuş 2023 hâlâ fosil cihazlardan bahsetmekten sıkılmadınız.
iPhone 8, S8 falan artık tarih oldu. Marka hayranlığı gereksiz.

Hocam konunun aradaki fiyat farkı olmadığını ben de sen de iyi biliyorsun, iPhone 11-12'nin bile elde duruşu var, anladınız ne demek istediğimi. Ayrıca ben telefon alacaksam, telefonu oyun için almam, almışken de uzun süre kullanırım, herkes kendi bildiğini yapar. Şu an elimde ki 6 yıllık iPhone X vs 3 yıl önce çıkan Android işletimine sahip en iyi telefonu şu zaman da karşılaştıralım, iPhone kullandıkça performansı eriyen bir telefon değil.

iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 11 Pro kullanmış birisine bunları demeniz çok gülünç S23 iPhone 14'ten dahi daha iyi bir cihazdır, eğer devam ettirecekseniz ve aksini iddia edecekseniz tonla kaynak yığarım buraya

Yıl olmuş 2023 hâlâ fosil cihazlardan bahsetmekten sıkılmadınız.
iPhone 8, S8 falan artık tarih oldu. Marka hayranlığı gereksiz.

Alakası yok markanın ne kadar kaliteli olduğu kaç yıl önceki telefonlarının hala kullanılmasından görüyoruz şöyle düşünün, 2015 model bir arabanın artık yürümemesi gibi.

Hocam konunun aradaki fiyat farkı olmadığını ben de sen de iyi biliyorsun, iPhone 11-12'nin bile elde duruşu var, anladınız ne demek istediğimi.

O halde zengin görünmek istiyorsanız iPhone alabilirsiniz, iyi günler.

Alakası yok markanın ne kadar kaliteli olduğu kaç yıl önceki telefonlarının hala kullanılmasından görüyoruz şöyle düşünün, 2015 model bir arabanın artık yürümemesi gibi.

Elinize S7 alıp kullanırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

S23, diğer Samsung cihazları gibi kısa süreli telefonlar. Samsung bile kendisi duyurdu daha geçen, 2020'den önceki cihazlara daha fazla destek vermeyecek. Şu an sizin deyiminiz ile 'iyi' olsa bile uzun süreli düşünürsek iPhone'lar her zaman daha iyidir. Tabii bu benim fikrim, siz Android alabilirsiniz istediğiniz kadar, hem sürekli telefon değişirsiniz ne güzel kamera olarak geçebildiğini sanmıyorum bu arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…