S23 vs iPhone 13

732250

Femtopat
Bu iki telefon arasında kaldım. Öneriniz nedir önerdiğiniz telefonu neden önerdiğiniz hakkında açıklamasını da yaparsanız daha yardımcı olursunuz, teşekkürler.

Açık ara S23 ama illaki iPhone istiyorum diyorsanız batarya harici üzmez ta ki daha ucuz ve daha güçlü Android'leri görene kadar.

İlla bunu alayım diye bir kaygım yok hangisi kafama yatarsa onu alırım mantığıyla gidiyorum teşekkürler.

Daha sonra satmayı düşünüyorsan ve değer kaybı yaşamamasını istiyorsan iPhone 13 almalısıö.

Daha sonra satmayı düşünüyorsan ve değer kaybı yaşamamasını istiyorsan iPhone 13 almalısın.

Öneriniz için teşekkürler.

Yakın zamanda sırf merakımdan S23'ten 13'e geçtim, hiç de pişman değilim. Yukarıda biri daha belirtmiş, tek sıkıntısı günlük kullanımda pili oluyor. Biraz da iOS veya Android'den hangisine yatkın olduğun önemli aslında. Ben IOS'un akıcılığına hayran kaldım. S23 de zaman zaman takılma yaşıyordum, IOS'da da çok nadir oluyor fakat Android'deki kasma gibi değil, alttaki ana menü çubuğu SS aldıktan sonra falan buga giriyor bir kere yukarı kaydırınca düzeliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı