S23 vs iPhone 13

Hocam öğrenciyim ya işte valla max bütcem en fazla 35 olabilir daha fazlasıda mümkün değil.S23 daha fazla kullansam elimde kalacak garanti bitince satabileceğimde kimse olmaz ama iphone alsam en azından 30 bine rahat gider.
Sürekli telefon değiştirecek misiniz ki bu 2. el piyasası aktif olsada 40 50 bin lira koymanız gerekecek üst modele geçerken

Sakın hata yapmayın hocam IPhone'un uzaktan yakından daha iyi bir avantajı yok en sevdiğim olayı kestirme atamak onun dışında gereksiz.
Evet s23 daha iyi biliyorum ama değiştirmek istiyorum 28 bine almıştım zaten o zamanda iphone istiyordum ama param yetmemişti şimdi benim telefonuma aldığım parayı geri veriyorlar.

Evet S23 daha iyi biliyorum ama değiştirmek istiyorum 28 bine almıştım zaten o zamanda iPhone istiyordum ama param yetmemişti şimdi benim telefonuma aldığım parayı geri veriyorlar.

Degisecekseniz 14 Pro ile vs degistirin hocam. Baz model iPhone asla alinmaz.

Hocam öğrenciyim ya işte valla max bütcem en fazla 35 olabilir daha fazlasıda mümkün değil.S23 daha fazla kullansam elimde kalacak garanti bitince satabileceğimde kimse olmaz ama iphone alsam en azından 30 bine rahat gider.
Elinizdeki S23, iPhone 13'ten daha uzun ömürlü. Ayrıca ikinci elde iPhone 13'ü 30 bine satma ihtimaliniz yok. Fakat siz IOS deneyimlemek istiyorsunuz sanırım. Bu şekilde IOS deneyimlemenizi tavsiye etmem. Pro modellere yönelemiyorsanız S23'de kalmanız daha doğru. S23'ten iPhone 13'e geçişte kazandığınız neredeyse tek 1 tane bile + yok.

Maksat burada s23'ü övmek değil hocam almışken daha iyisini alın her sene daha iyisini kullanabilmek için bu marka kapitalizmine kaptırmayın kendinizi bizim ülkede çok alınıyor nedense.

Elinizdeki S23, iPhone 13'ten daha uzun ömürlü. Ayrıca ikinci elde iPhone 13'ü 30 bine satma ihtimaliniz yok. Fakat siz IOS deneyimlemek istiyorsunuz sanırım. Bu şekilde IOS deneyimlemenizi tavsiye etmem. Pro modellere yönelemiyorsanız S23'de kalmanız daha doğru. S23'ten iPhone 13'e geçişte kazandığınız neredeyse tek 1 tane bile + yok.
Evet hocam ios istiyorum geçen arkadaşımda 13 vardı onu benim telefondan daha fazla beğendim.

Maksat burada s23'ü övmek değil hocam almışken daha iyisini alın her sene daha iyisini kullanabilmek için bu marka kapitalizmine kaptırmayın kendinizi bizim ülkede çok alınıyor nedense.
😂Hocam siparişi iptal ettirdiniz bana yahu ben nasıl ios kullanayım şimdi?

Degisecekseniz 14 Pro ile vs degistirin hocam. Baz model iPhone asla alinmaz.
14 pro çok pahalı hocam ya

Evet hocam iOS istiyorum geçen arkadaşımda 13 vardı onu benim telefondan daha fazla beğendim.

😂Hocam siparişi iptal ettirdiniz bana yahu ben nasıl iOS kullanayım şimdi?

14 Pro çok pahalı hocam ya.

iPhone 13'un S23 ten daha iyi tek bir noktasi yok hocam. Pişman olursunuz kesinlikle. Elma logosu icin 15 16 en fazka 20k lira etmesi gereken cihaza cok fazla oduyoruz.

Kxy hocama katılıyorum. epey'e gireyim dedim bu telefona biçilen fiyat ne böyle şaka gibi
1740182332569.png

Kxy hocama katılıyorum. Epey'e gireyim dedim bu telefona biçilen fiyat ne böyle şaka gibi Eki Görüntüle 2429815

S24FE bile tekmeler bu 16e yi hocam. Yurtdisidna ayni fiyattalar bir de. Hatta S24FE 50 birim daha pahali. Islemcisinde A18'i 5 cekirdekli koymuslar. Kamerasinda oto odaklama bile yok. Her yerinden calinmis cihazin.

S24FE bile tekmeler bu 16e yi hocam. Yurtdisidna ayni fiyattalar bir de. Hatta S24FE birim daha pahali. Islemcisinde A18'i 5 cekirdekli koymuslar. Kamerasinda oto odaklama bile yok. Her yerinden calinmis cihazin.
Zamanında mini 12 mini 13 diye iki model çıkarttılar 5s boyutunda ne saçma cihazdı o öyle 2600mah pil 2021 yılında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı