S23 vs iPhone 13

batman34

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden S23 cihazımı değiş tokuş kampanyasıyla iPhone 13 ile takas etmek için sipariş verdim. Benim telefonuma verilen teklif 28 bin yani aldığım fiyatın aynısı. Üste 6000 verdim biliyorum S23 daha iyi ama 11 aydır kullanıyorum ve bu zamana kadar hiç sıfır iPhone almadım. Para biriktirmeye kalksam asla biriktiremem. S23 satsam zarar ediyorum. Sizce bu takas doğru mu fikirlerinizi merak ediyorum. Ek olarak da bu zamana kadar hep Android kullandım evet cidden eski Android'lerden eser yok ama sıkıldım cidden...

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda iyi bir cihaza sahipsin zaten ve bunun bilincindesin de. Değişiklik olmasını gerçekten istiyorsan yapılabilir fakat yapacağın zararı göz önünde bulundur ve ilerde pişmanlığını yaşamayacağına emin ol. Şahsi fikrim şimdilik gerekli olmadığına ve ileriki süreçte bütçeyi arttırıp üst model bir iPhone'a geçmek olur. Ve ek olarak Android'teki rahatlık iOS'da yok haberin olsun. Bahsettiğim rahatlık ise APK kullanımı vs. yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam evet ama çok sıktı Android bee

Sakın hata yapmayın hocam IPhone'un uzaktan yakından daha iyi bir avantajı yok en sevdiğim olayı kestirme atamak onun dışında gereksiz.

hocam evet ama çok sıktı android bee
Android gibi özgür bir işletim sisteminde sıkıldıysanız IOS'de daha çok sıkılırsınız gibime geliyor. Ayrıca dediğim gibi, S23 çok daha iyi bir telefon. Düz iPhone modelleri hiçbir şekilde fiyatlarını hak etmiyorlar.

Halihazırda iyi bir cihaza sahipsin zaten ve bunun bilincindesin de. Değişiklik olmasını gerçekten istiyorsan yapılabilir fakat yapacağın zararı göz önünde bulundur ve ilerde pişmanlığını yaşamayacağına emin ol. Şahsi fikrim şimdilik gerekli olmadığına ve ileriki süreçte bütçeyi arttırıp üst model bir iPhone'a geçmek olur. Ve ek olarak Android'teki rahatlık iOS'da yok haberin olsun. Bahsettiğim rahatlık ise APK kullanımı vs. yanlış anlaşılmasın.
Hocam öğrenciyim ya işte valla max bütcem en fazla 35 olabilir daha fazlasıda mümkün değil.S23 daha fazla kullansam elimde kalacak garanti bitince satabileceğimde kimse olmaz ama iphone alsam en azından 30 bine rahat gider.

Hocam öğrenciyim ya işte vallahi maksimum bütçem en fazla 35 olabilir daha fazlası da mümkün değil. S23 daha fazla kullansam elimde kalacak garanti bitince satabileceğimde kimse olmaz ama iPhone alsam en azından 30 bine rahat gider.

Pişman olursunuz hocam. Yapmayin bence de. S23 cok daha ustun bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı