S23 vs iPhone 14

Hayırlı olsun iki ürün de pişman etmez güle güle kullan.

Tercihim s23 oldu arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.
hocam memnun musun, sosyal medya uygulamalarına atılan fotoğraflarda netlik bozuluyor mu? kısa bir değerlendirme yazabilir misin?

hocam memnun musun, sosyal medya uygulamalarına atılan fotoğraflarda netlik bozuluyor mu? kısa bir değerlendirme yazabilir misin?
Yapabiliriz hocam İnstagrama bir resim yükleyeyim ama kalitesinin bozulup bozulmadığı anlamak için 2. resmi nereye yükleyebilirim?

Hocam hem İnstagrama hemde Drive'a yükledim HEIC biçimiyle.

İnstagramı ise "amontanatest" olarak bulabilirsiniz.
Buyurun hocam, ben test etmiştim.

Şahsen S21 kullanıcısıyım. Bence MacOS'a sahip bir bilgisayar kullanmıyorsan kesinlikle S23. Ama şahsen Ultra veya Plus versiyonunu almadığıma pişmanım. O versiyonlara iyice bak.
Benim bilgisayarım bile yok ama iPhone kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Öyle yanlış bir düşünce var ki sanki MacOS kullanmıyorsan iPhone kullanılmaz gibi zannediliyor. MacOS olsa ne olmasa ne.

Hocam memnun musun, sosyal medya uygulamalarına atılan fotoğraflarda netlik bozuluyor mu? Kısa bir değerlendirme yazabilir misin?

2 ay oldu kullanalı gerçekten çok memnunum mükemmel bir cihaz oyunlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum kamerası mükemmel arkadaşım 14 Pro şu ile karşılaştırma yaptığım zaman gündüz fotoğrafları denk geceleri ise benim telefonum açık ara önde şarj konusunda 1 günü rahat çıkartıyor orta kullanım da 2 günü zorlarsıniz
Sosyal medyaya gelince kendi Instagram hesabımdan 2 kere gönderi paylaştım yaklaşık 10 kere hikaye paylaştım kalite bozulması artık tamamen ortadan kalkmış hiçbir fark göremedim. İsterseniz Instagram üzerinden de kanitlarım.

Arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum ve bu iki cihaz arasında kaldım. Yaklaşık bir haftadır iki telefonuda kullanma fırsatım oldu. Açıkça konuşmak gerekirse iki telefon da çok güzel hissettiriyor. Fakat S23 bana daha hızlı ve kaliteli geldi. Kamera konusunda Samsung eskisi gibi değil bu sefer bayağı bir ilerleme sağlamış kesinlikle daha iyi. Özellikle geceleri iPhone rakibi dahi olamaz. İki cihazida bayağı bir zorladım oyunlar da ikisi de çok iyi herhangi bir sorun yaşamadım ve uygulama açılış hızında Samsung daha hızlıyken iPhone daha ağır uygulamaları ( oyunları) 1 saniyeden daha az sürede hızlı açtı. S23 UI 5.1 ile çok kullanışlı ve daha özgür hissettiriyor. Kısaca deneyimlerim bu şekilde sizlerin eklemek istediğiniz başka şeyler var mı? Hangisi alınmalı? Teşekkürler.

S23 daha iyi gibi. Batarya mAh vb. ondan sonra oyunlardaki FPS ekran kalitesi ama akıcılıkta iPhone daha iyi.

Geçenlerde ben de buna benzer konu açmıştım S23, düz 14'ten daha iyi ama insanlar Android tarafından bıktı ben de dahil. Sırf kullanmak için iPhone alırdım ben.
Ayrıca iOS daha stabil daha uzun yıllar götürür.

Şunu da ekleyim düz 14 yerine bütçeyi geçip 14 Pro bakın derim.

Hocam 2016'da sıfır iPhone 5S aldım ya 1 hafta kullandım ya da kullanmadim Apple servisine gönderdim geri gönderdiler yaptık diye ama 2 gün sonra yine kapandı. Ondan sonra bir daha Apple almadım.(Anakart yanmış ve oyun indirmedim sadece WhatsApp Instagram indirdim.

Son düzenleme:
Android'de akıcılık bi' custom rom'a bakar dert etmeyin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı