S23 vs iPhone 14

Arkadaşlar acil yardımcı olabilir misiniz?
Bulunduğum yerde iphone 14 256gb 1000dolar,
samsung galaxy s22 ultra 256gb 950 dolar.
ikisi de kayıtla beraber 24bin tlye denk geliyor.
iPhone 1 sene uluslararası garantiyle beraber geliyor.
Sizce bunlardan birini mi yoksa Türkiyeden 24bin TL'ye s23 256gb mı almalıyım???Acil yardım yarın döneceğim ülkeye.

2 ay oldu kullanalı gerçekten çok memnunum mükemmel bir cihaz oyunlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum kamerası mükemmel arkadaşım 14 Pro şu ile karşılaştırma yaptığım zaman gündüz fotoğrafları denk geceleri ise benim telefonum açık ara önde şarj konusunda 1 günü rahat çıkartıyor orta kullanım da 2 günü zorlarsıniz
Sosyal medyaya gelince kendi Instagram hesabımdan 2 kere gönderi paylaştım yaklaşık 10 kere hikaye paylaştım kalite bozulması artık tamamen ortadan kalkmış hiçbir fark göremedim. İsterseniz Instagram üzerinden de kanitlarım.
hocam Instagramdan fotoğraf paylaşınca fark olmadığını ben de öğrendim. Fakat bazıları bu olay videolarda geçerli değil, videolarda kalite düşüyor diyor. Doğrusu nedir acil yardımcı olabilir misiniz?

Sizce bunlardan birini mi yoksa Türkiyeden 24bin TL'ye s23 256gb mı almalıyım???Acil yardım yarın döneceğim ülkeye.
S23 ile s22 arasında büyük fark var ama s22 ultra da sağlam cihaz ultra sonuçta.
Düz 14 ikisinden de kötü şahsi fikrim büyük ekran seviyorsan s22 ultra deneyebilirsin

hocam Instagramdan fotoğraf paylaşınca fark olmadığını ben de öğrendim. Fakat bazıları bu olay videolarda geçerli değil, videolarda kalite düşüyor diyor. Doğrusu nedir acil yardımcı olabilir misiniz?
Çok kere araba stroysi attım ben kalite düşüşü görmedim

Hiçbir şeyin holiganı olmayın iki cihazda iyi ben şu an Android kullanıoyurm IOS'ta kullandım fakat sosyalmedyada S22 de denedim S23'te.
Bir story IPhone'la atılınca IPhone'la atıldığı bariz belli oluyor.

Samsung hala kapalı alanda çeklien videolarında böyle grann sorununu çözemedi. Apple kamerasını açınca neyse o.

Ayrıca düşüncem şu Apple kamera lensinde safir kullandığı için daha sağlıklı oluyor Samsung hala safir kullanmıyor.

Mi9 bile safir kamera lensi var. Samsung hala malzemeden çalmaya devam ediyor.

S7 de kullandım orta tuşu sürekli çiziliyor sahibindene girip ilanlara bakın.

Samsung fikrimce ekranda başarılı geri kalan çoğu yerde Apple geçiyor.

Samsung kamerada ancak şöyle geçiyor açıcaksın pozlayacaksın ayarlaryacaksın vs ancak öyle geçiyor.

Öteki türlü açıp anında çekince Apple geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı