S23 vs iPhone 14

120Hz ekran, 8 Gen 2, daha iyi kamerası, daha iyi batarya ve daha iyi video kayıt özellikleri varken sırf iPhone kullananların havalı olduğu algısından dolayı 5 bin lira daha fazla verip daha kötü bir telefona sahip olmayı istiyor musunuz? İstiyorsanız iPhone 14 alınabilir.
Havalı olma algısı falan yok. Kaliteli telefon, kabullenmelisiniz bunu.

Havalı olma algısı falan yok. Kaliteli telefon, kabullen bunu.
Argüman sun? Kalitesi nerede? Boş konuşup gereksiz tartışma ortamı yaratma, burada sebepleriyle daha iyi olduğunu söylüyoruz sen ise sözde "kaliteli telefon" deyip geçiştiriyorsun yok arkadaş öyle bir şey, insanlar senin gibi kendince kabullendiği için ülkemiz teknolojide geri kalmış durumda.

Merhaba.

Böyle bir durumda kesinlikle S23 alınması daha iyi olacaktır.
Ancak değer kaybı yaşamayıp ileride de yüksek fiyattan satmak istiyorum diyorsanız iPhone 14.
Onun haricinde her konuda S23 havada karada iPhone 14'ü ezer.

iPhone severler kusurumuza bakmasın ama teknik veriler bunu göstermekte.

Yaklaşık 3 hafta önce bende iki cihaz arasında kaldım. Hatta attığım son posta bakabilirsin tercihim S23 oldu ve iyi ki de olmuş bundan önce 6.5 yıl S9 kullandım o zaman 3.600 TL'ye aldığım S9 şu an Samsung 3400 TL saydı ve oraya verdim telefona iyi bakarsanız değer kaybetmez.
Evet iPhone değer konusunda bir tık daha iyi olsa da Samsung'un kendi çıkarttığı kampanyalar bunun üstünde bence. Mesela S23 aldığım zaman bana 5 bin TL değerin de ki whach 5 saati de hediye ettiler ve 7 yıl önceki telefonu 3400 TL değerinde benden aldılar. Uzun ömurluluk konusuna gelince hem uzun ömürden bahsedip hem değerden bahsetmeniz bana mantıklı gelmiyor eğer siz her sene telefon değiştiriyorsaniz evet değerden bahsedin. Uzun omurluluk konusunda S9 beni 7 yıl çok güzel götürdü herhangi bir sorunu yoktu bozulmadı performansı bile düşmedi yavaşlamadı iPhone fanboyluk yapıp yok kasıyor yok donuyor demenin bir anlamı yok hem kağıt üzerinde hem testlerde S23 iPhone 14'ten, S23 Ultra 14 Pro Max'den daha sağlam bir cihaz hiçbir konuda üzmez uzun omurse uzun ömür performans veya kamera. Kafede oturup masaya telefonu ters koyup garson kızlara hava atmayacaksan S23 çok daha üstün ve özgür bir cihaz.

Samsung S23 serisiyle ortada tartışacak bir şey bırakmadı. S23 Modelleri iPhone 14 modellerinden her türlü üstün durumda şu an. Olay tamamen iOS vs Android’e indirgenmiş ve kişisel tercihlere kalmış durumda.
Kesinlikle katılıyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı