S23 vs. iPhone 14

Bu karşılaştırma daha çok performanstan ziyade yazılım ekosistem karşılaştırmasıdır.

Tercihin IOS'tan yana olsun...

İp 12, S7, S10 ve S10e kullandım. Şu an S10 kasıyor mu? Hayır kasmıyor fakat iPhone daha stabildi daha akıcıydı.

S23e gelecek olursak ekran muazzam tasarım şık fakat Apple sosyal medya uygulama stabilitesinde önde.

Ben Apple tercih ederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu karşılaştırma daha çok performanstan ziyade yazılım ekosistem karşılaştırmasıdır.

İp 12, S7, S10 ve S10e kullandım. Şu an S10 kasıyor mu? Hayır kasmıyor fakat iPhone daha stabildi daha akıcıydı.

S23e gelecek olursak ekran muazzam tasarım şık fakat Apple sosyal medya uygulama stabilitesinde önde.

Sosyal Medya'da sorun kalmadı artık. Stabilliğin ise çok da önemi yok bana göre doğrudur 4S bile iOS sürümünde güzel çalışıyor ama açabildiği iOS dışı bir şey var mı? Yok. Aynısı olacak stabillik aşırı önemli değil yani.

iPhone 4K 60 FPS veyahut iPhone 4K 30 FPS video çekelim.
Aynı işlemi Samsung S23 Ultra 4K 60 FPS video çekelim veyahut 30 FPS çekelim.

Şu olacak.

S23 evet akıcı çok güzel çekiyor mükemmel staiblite diyeceğiz.

Fakat daha sonra IPhone'u görünce yav bu daha stabil ne güzel akıyor yağ gibi diyeceğiz.

Bu olmazsa eğer sana istediğin herhangi bir ürünü hediye edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 4K 60FPS veyahut iPhone 4K30FPS video çekelim
Aynı işlemi Samsung S23 Ultra 4K60FPS video çekelim veyahut 30FPS çekelim.

Şu olacak

S23 evet akıcı çok güzel çekiyor mükemmel staiblite diyeceğiz.

Fakat daha sonra IPhone'u görünce yav bu daha stabil ne güzel akıyor yağ gibi diyeceğiz.

Bu olmazsa eğer sana istediğin herhangi bir ürünü hediye edeceğim.

Doğrudur video konusunda iPhone biraz daha önde ama fotoğrafta S23 çok daha iyi.

S23 video ve fotoğraf konusunda sosyal medyada çok çok daha stabil IPhone'den.

Sosyal medya entegrasyonu S21 modelinden beri Samsung'un amiral gemilerinde de var.
maalesef var fakat apple kadar iyi çalışmıyor müzikli resim koy.
kamerayı salla story çek apple kadar akıcı gelmiyor. Defalarca denendi. s22 de s23 te s10da asla olmuyor dost.

S23 video ve fotoğraf konusunda sosyal medyada çok çok daha stabil IPhone'den.
Deneyelim ekranları bantlayacağız hangisi hangisiyle çekildiğini bilmeyeceğiz. sadece ekranları görerek karar vereceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı