Tabii senin tercihin ama bu S23'ün iPhone 14'ten çok daha iyi olduğu gerçeğini değiştiremiyor.Fanboyluk yapmıyorum ama param olsa iPhone alırdım.
Tabii senin tercihin ama bu S23'ün iPhone 14'ten çok daha iyi olduğu gerçeğini değiştiremiyor.Fanboyluk yapmıyorum ama param olsa iPhone alırdım.
Bak 4 saat.Hayır PS5 mi Xbox Series S mi gibi bir şey. Samsung Series S, iPhone PS5 oluyor.
120Hz ekranı S23'te kullanarak 4 saat ekran açık süresi alacaksın ve bir süre sonra bu durumdan sıkılıp 60Hz kullanmaya başlayacaksın. S21FE kullanıcısı olarak söylüyorum.
120hz takıntım yok benim 60hz gayet yeterli buluyorum. Ve always on display de kullanmayacagim.Bak 4 saat.
Nasıl A16, 8 Gen 2'den daha iyi?120hz takıntım yok benim 60hz gayet yeterli buluyorum. Ve always on display de kullanmayacagim.
Ve bu arada yeni bir konu açmak istemedim. 15 beklemeli miyim? A16 sdn g2 den daha iyi ve güncellik açısından.
Nasıl A16, 8 gen 2'den daha iyi?
@u4757 A16 sadece CPU'da iyi bu arada. O fark da ikisi arasındaki GPU performansının yanında fark bile sayılmaz. 8 gen 2'nin grafik işlemesi çok daha iyi.
S23 ile 120Hz 8.5 saat. Ayn knk. Güç tasarrufu açıktır 60Hz'dir o.Bak 4 saat.
S23 256gb, harika bir makine. Karşısında 14 Pro olsa biraz düşündürtü belki ama böyle net S23.Arkadaşlar merhabalar, ben yaz zamanında Redmi 7A aldım. 4 yıldan fazladır kullanıyorum ve kasmalardan FPS droplardan çok sıkıldım. Başlığı açma sebebim bu.
iOS çok akıcı bir işletim sistemi ama 14'ün işlemcisi kötü diye, S23'te işletim sistemi yüzünden kararsız kaldım. 4-5 yıl kullanım için hangisi daha uygun?
Bu arada yurt dışında yaşıyorum, S23 256 GB ile 14 128 arasında 50 birim fark var yani bütçe sıkıntısı yok ikisi arasında.
İPhone 14'te İPhone 13 Pro/Pro Max işlemcisi var yani A16 yok. Overclocklu A15 var "denebilir" kısaca.Snapdragon 8 Gen 2 vs A16 Bionic: tests and benchmarks
We put Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 against Apple A16 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
8gen 2 ve A16
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.