Baktım yine çok fark yokmuş. Gayet işinizi görür.Hadi ya ama yine de iş görür değil mi sert plastik sonuçta? Birde bildiğiniz ekran koruyucu var mı ekrana tam uyan?
Baktım yine çok fark yokmuş. Gayet işinizi görür.Hadi ya ama yine de iş görür değil mi sert plastik sonuçta? Birde bildiğiniz ekran koruyucu var mı ekrana tam uyan?
Hocam ekran koruyucu konusunda da Buff veya Spigen oneririm, kilifinizdan memnun kalacaksinizdir suana kadar kullandigim hicbir Spigen urununden sikayetim olmadi.Hocam ürünün siparişini dün verdim. Dediğiniz şarj aletini de aldım ama kılıfı yine aynı markanın daha sade görünümlü bir kılıfı olarak tercih ettim. Yorumlarda da bütün kılıfların yorumları aynı anda var o yüzden özellikle o modelin yorumlarını bulamadım. Sizde bir bakabilirseniz güzel olur.
Edit: Tecrübe ettiğiniz ekran koruyucu varsa öneri yapabilirseniz harika olur.
https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s23-kilif-liquid-air-matte-black-acs05712-pm-HBC00006SAW2U
Eki Görüntüle 2336811
Teşekkür ederim.Hocam ekran koruyucu konusunda da Buff veya Spigen oneririm, kilifinizdan memnun kalacaksinizdir suana kadar kullandigim hicbir Spigen urununden sikayetim olmadi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.