S23 vs S24 vs S24 Plus

Bütçe
43000
Hocam şuanki durum önemli değil. Aradaki farkı 2 3 sene sonra farkederiz. Daha çok ısınma, daha çok şarj tüketimi vs. Exynos S10+ kullanıyodum 4 senedir. Son 1 senedir şarjı dışında sorunum yoktu. Bozulmasaydı 2 sene daha kullanırdım. Bir de bence stabil bir işlemci değil. Ne kadar sorunum olmasada oyunlarda fps düşmesi sık oluyordu.
S24+ geçmeden önce 2 yıl S21+ kullandım, Exynos 2100, fazlasıyla daha geride bir işlemciydi. Gayet de normaldi.
Kaldı ki senin yaşadığın sorun yaşlanmadan kaynaklı, Exynos'tan değil. Exynos 9820 kendi döneminde muhteşem bir işlemciydi, 990 bozulması öncesi çıkan son güzel Exynos'tu.

S24+ geçmeden önce 2 yıl S21+ kullandım, Exynos 2100, fazlasıyla daha geride bir işlemciydi. Gayet de normaldi.
Kaldı ki senin yaşadığın sorun yaşlanmadan kaynaklı, Exynos'tan değil. Exynos 9820 kendi döneminde muhteşem bir işlemciydi, 990 bozulması öncesi çıkan son güzel Exynos'tu.

Dediğim gibi benim Exynos'tan yana sorunum yok fakat yorumlar oldukça olumsuz. İnsanın aklını çeliyor.

Dediğim gibi benim Exynos'tan yana sorunum yok fakat yorumlar oldukça olumsuz. İnsanın aklını çeliyor.
Gerçek anlamda kötü tek Exynos 990'dı, diğerlerindeki genel sorun performansının nesildaşından düşük olması, bir de 2200'de pil performansı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı