S23 vs S23 Ultra vs iPhone 13 Pro vs iPhone 14 Pro

Seçimleri bekleyip daha sonra 14 Pro mu alsam bilemedim. S23+ Bana biraz daha mantıklı geliyor batarya kapasitesinden dolayı ama arada biraz fiyat farkı var. S23 ve Watch 5 de alınabilir aradaki fiyata.

Özgürlük rahatlık free apk vs vs konularda android iyi ama özgürlüğün rahatlığın getirdiği kötü yanı ise uzun vadede iyi değil özellikle uzun yıllar iOS kullanmış birisi için hiç iyi değil. Başlarda memnun eder ama zamanla kaçınılmaz bir gerçek var yani yolun sonunda iOS u ararsın öyle ya da böyle.

a33ün kamerası 13 prodan daha iyi diyen kör cahildir i13 pronun samsung tarafında rahibi s22ultradır Ve birçok profesyonele göre 13 pro daha iyi çekimler yapmaktadır

Ne kadar uzun vadede mesela?

Dostum ben de bu cihazlar arasında git gel yaşadım araştırdım inceledim son çıkarımlarımı paylaşayım:
Kamera konusunda iphone daha iyi özellikle de kendini ya da başka bir insanı çekeceksen çünkü samsung kamerası iyi olsa da cilt tonlarını yanlış gösterip iphonenun gerisinde kalıyor.
Özellikle kamera uygulamalarının ve genel diğer uygulamaların iphone ile optimizasyonu daha iyi gerek hızları kasma donmaları gerek kamera kaliteleri olsun
Androidde daha özgürsün apkdır dosyalara erişimdir bir sürü özelliği arayüzleri simgeleri vb değiştirebilmektir.
Benim için belirleyici olan şuan kamera olduğu için 14 prodan devam edicem ama 3 4 yıl önceki gibi özgürlük düşkünü olsam samsung alırdım.
Bu arada ultra ve max modelleri cidden büyük git bi dene mağazalarda bence bir telefon için fazla o boyutlar cebe sığmaz eli yorar tek elle kullanamazsın falan

Exynos 1280, Apple A15 Bionic ile neredeyse aynı performansı veriyor diyorsun yani.
İşlemci farkı olduğunu yazdım. RAM testi ve kamera testlerini diyorum. İlk mesajıma bakarsanız işlemciyi yazmıştım.

@mdaghan Kanka kimseyi inandırma derdim yok. Ben tecrübe ettiğimi söylüyorum. Normal biri için fark neredeyse yok. Aynı kalite. Profesyonel çekim için İ13 Pro ile daha aydınlık fotolar çekiyorum onu da denedim.

Ben zaten bizi kandırmaya çalıştığını düşünmüyorum sadece ya kendini kandırıyorsun ya da fotoğraftan hiçbir şey anlamıyorsun. Normal biri için de fark eder anormal biri için de. Arada çok bariz fark var profesyonel olmaya da gerek yok.

Şöyle dersen anlarım artık orta seviye cihazlar da kamera konusunda iyi bir seviyeye ulaştı ve kameradan çok beklentisi olmayan ortalama kullanıcı için yeterliler. Kamera konusunda çok beklentiniz yoksa iphone 13 pro da alsanız a33 de alsanız hayatınızda çok bir şey fark etmez bunu söylersen eyvallah ama aynı demen saçma

iOS ekosistemi kullanan biri Android ekosistemine geçtiğinde ilk zamanlarda bir alışma süreci olacaktır. Samsung seven birisi olarak iOS ekosistemini seviyorsanız değiştirmeyin, son modellerden bütçenizi yormayacak bir model alıp devam edebilirsiniz. Ancak farklı bir tat istiyorsanız Android devi Samsung'un S23 Ultra modeline yönelebilirsiniz. Ayrıca Türkiye özel fiyatlandırması olduğu için Samsung daha da uyguna gelebilir sizin için. Tercih size kalmış.

Haklısınız. Yani 30K'ya kadar çıkabilirim ama o fiyat bandında iPhone modelleri direkt düz model ve 60 Hz ekrana sahip. S23+'a bakıyorum güzel gibi duruyor ama işte iOS'tan Android'e geçince bir pişmanlık yaşar mıyım onu bilemiyorum. Çok sık telefon alan birisi de değilim.

Aradaki 6 bin lira farka değmez bence. S23 256gb al yanına da istersen o paraya galaxy watch+ galaxy buds yapıştırırsın üstüne biraz da para kalır. S23 ile plus modeli arasındaki fark sadece ekran boyuru ve batarya. Ama s23’ün bataryası kötü değil. 22 ultradan, 5000mah bataryası olan telefondan, daha iyi pil performansı veriyor s23. Yeni çip sağolsun. Galiba iphone 6 kullanıyordun sen. 4’7 inçten sonra 6’1 inç sana tam gelir, ben şuan iphone 11 kullanıyorum. 6’1 inç tam ideal boyut. Ne çok küçük ne çok büyük. Bence şuan fiyatı iyiyken seçimden önce s23 yapıştır. Çünkü dolar şuan olması gereken seviyenin çok aşağısında. Baştaki şahıslar dolar artmasın diye hazineden yüklü miktarda para yaktılar. Garanti veremem tabiki ama şahsimce böyle bir senaryo olabilir. Rejim değişirse belki ilk başta biraz düşebilir ama muamma. Her halükarda tl’nin değeri dengesiz olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…