S23 vs S24 vs S24FE

Aralarında fazlasıyla fiyat farkı olduğunun farkındayım ama Samsung'un kendi sitesinde öğrenci indirimi varmış. Belki o şekilde alabilirim diyorum ama o indirim açıktan okuyan lise öğrencilerine oluyor mu ya da açıktan okuyan üniversite?

Asıl meseleye gelelim. S24 FE yi aylardım bekliyordum bugün tekrar baktım inceleme okudum izledim. Ama ilk izlenim olarak sanki amiral gemisi bir telefon değil de ortan segment bir telefon gibi geldi. Çerçevesi kalın gözüme battı ağır vs. pek mutlu etmedi. O yüzden S23 ve indirimle belki S24 128 diyorum. Telefonlardan pek anlamıyorum. Şimdilik o yüzden bilen birinin önerileri benim için önemli. Ya da indirimi S23'te kullanıp daha da ucuza alacağım.

FE serisi zaten amiral gemisi değil, olma ihtimali de yok bu gidişle zaten. Samsung'un kendi sitesinden alma, çok pahalıya satıyorlar. Bataryayı sıkıntı etmeyeceksen S23 öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 çıkacak yakında S23 eski kalmaz mı? Artık yavaş olmaz ama ben yapay zeka tarzı özelliklerinden bahsediyorum, bir de 3-5 yıl kullanırım muhtemelen.
Paran varsa S25 al mutlaka, gayet güzel seri olacak, tüm modellerinde eğer işlemci kısılmasına uğramıcaksa zaten öyle görünüyor. Acelen yoksa onu bekle.

Paran varsa S25 al mutlaka, gayet güzel seri olacak, tüm modellerinde eğer işlemci kısılmasına uğramıcaksa zaten öyle görünüyor. Acelen yoksa onu bekle.
Eski kalmaz, gene kullanırsın 3,4 sene.

Paran varsa S25 al mutlaka, gayet güzel seri olacak, tüm modellerinde eğer işlemci kısılmasına uğramayacaksa zaten öyle görünüyor. Acelen yoksa onu bekle.

Eski kalmaz, gene kullanırsın 3,4 sene.

Hocam S25'e 50k veremem o kadar cok fazla.

Hocam S25'e 50k veremem o kadar cok fazla.

35-40k'ya çıksa.

Yapay zeka zaten 25 sonunda paralı olacak şu anlık bulut üzerinden calisiyor.

O zaman S23 ya da S24 fazlasıyla yeter diyorsunuz.

Önceliğim aslında uzum ömürlülük 3 4 yıldan fazla kullanacağımı tahmin ediyorum ve kullanırken artık yavaşladı ya da veriminin düşmesi gibi sorun yaşamak istemem genel kullanım için kullanacağım arada oyun oynarım fotoğraf çekerim tam bir odak noktam yok

Hepsiburada'nin iade politikasını bilmiyorum müşteri hizmetleri ile konuşmanız gerek.

Teşekkür ederim

Kronik bir sorunu var mı S22 gibi işmeci ile veya diğer bileşenlerle alakalı bir de internet vericisi en iyi hangisidir babamda S23 var bende A21s ve benim telefonum çok daha iyi internet paylaşımı yapıyor nedense

S24 almanı öneririm. Uzunca süreler güncelleme alacak, işlemcisi daha iyi ve daha ergonomik. İnternet vericisi daha iyi diye bir şey söyleyemeyiz ama bunlar hep yeni nesil işlemciler. A21s ile kıyaslanması bile hakaret.

Hocam S25'e 50k veremem o kadar cok fazla

35-40k ya çıksa

40bine S24+ alamaz mısın? Çok iyi olur.

O zaman S23 yadda S24 fazlasıyla yeter diosunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı