S23 vs S24 vs S25

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
Başlıkta belirttiğim gibi 23, 24 ve 25 modellerinden seçim yapacağım. Küçük olmasını istediğim için açıkçası FE, Ultra, Plus vs. modellerini istemiyorum. Sizce hangisi uzun vadede rahat kullanım sağlayacaktır?

Beklentilerimi belirteyim:
Stabil bi kullanım
Su ve toz dayanıklığı (lab ortamında çalışıyorum toz bundan gerekli)
Pek oyun oynayan birisi değilim
Gerek video gerekse film seyretmek için
Ve tabiki fotoğraf çekimi

İlgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında soru biraz garip olmuş baktığım zaman.. Elbette düz hesap epeyden bakınca bile s25 daha iyi ama 10k fark biraz zorlayıcı olucak açıkçası.. Buna rağmen oyun vs oynayıp cihazı yıpratmayacağım için aralarındaki farka değer mi bilemiyorum.

(S23 FE kullanıyorum 1-1.5 senedir filan kullanıyorum. Cihaz biraz ısınan bi cihaz açıkçası. O yüzden memnun değilim. Oyun oynamadığım halde ısındığını hissediyorum telefonun bu da hoşuma gitmiyor..
Bundan sebep biraz daha performanslı bi telefona geçmek istedim yaptığım zaten bi zorlayıcı iş yok ısınmasın bununla diye..)

Aslında soru biraz garip olmuş baktığım zaman.. Elbette düz hesap epeyden bakınca bile s25 daha iyi ama 10k fark biraz zorlayıcı olucak açıkçası.. Buna rağmen oyun vs oynayıp cihazı yıpratmayacağım için aralarındaki farka değer mi bilemiyorum.

(S23 FE kullanıyorum 1-1.5 senedir filan kullanıyorum. Cihaz biraz ısınan bi cihaz açıkçası. O yüzden memnun değilim. Oyun oynamadığım halde ısındığını hissediyorum telefonun bu da hoşuma gitmiyor..
Bundan sebep biraz daha performanslı bi telefona geçmek istedim yaptığım zaten bi zorlayıcı iş yok ısınmasın bununla diye..)
25 i devre dışı bırakırsak 23 mü iyi olur 24 mü

Son düzenleme:

25 i devre dışı bırakırsak 23 mü iyi olur 24 mü
Dostum sorduğun soru çok garip gerçekten direkt bir seri atlayarak soruyosun tabiki s24 daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı