S23 vs S24

Bütçe
30000

h1ve

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. S23 ve S24 arasındayım fakat özelliklerine göre S24'ün aradaki fiyat farkını hak etmediğini düşünüyorum. Ultra'da vs. durumlar farklı olabilir ama ben düz modellerine bakıyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Aradaki farkın neden bu kadar açıldığını anlayamadım. Önceden bu kadar değildi.

Exynos olması kötü olduğu anlamına gelmez. Net S24.

Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. S23 ve S24 arasındayım fakat özelliklerine göre S24'ün aradaki fiyat farkını hak etmediğini düşünüyorum. Ultra'da vs. durumlar farklı olabilir ama ben düz modellerine bakıyorum. Ne düşünüyorsunuz 10bin lira fazla verip S24 almak mantıklı mı?

Hocam nereden bakıyorsunuz? S23 ile S24 arasında 3, 5K var. Eğer telefonu cidden kullanan biriyseniz biraz daha fazla ısınır ama S24 daha güçlüdür ve daha güncel kalacak. Ama çok fazla kullanmıyorsanız S23'te farkı hissetirmez.

Hocam nereden bakıyorsunuz? S23 ile S24 arasında 3, 5K var. Eğer telefonu cidden kullanan biriyseniz biraz daha fazla ısınır ama S24 daha güçlüdür ve daha güncel kalacak. Ama çok fazla kullanmıyorsanız S23'te farkı hissetirmez.
256GB versiyonları arasında 9bin liraya yakın fark var. S24 128GB alınırsa fark o şekilde.

Aralarında çok fazla fiyat farkı yok.
Bunu ben de gördüm bugün fakat şimdi almayacağım, alacağım zamana da indirim kalır mı bilmiyorum.

256GB versiyonları arasında 9bin liraya yakın fark var. S24 128GB alınırsa fark o şekilde.

Bunu ben de gördüm bugün fakat şimdi almayacağım, alacağım zamana da indirim kalır mı bilmiyorum.
Ara sıra indirime giriyor, iki cihaz arasında genel olarak çok fazla fark yok ama 7 yıl güncelleme olması S24 için güzel bir avantaj.

Açıkcası ben SD işlemcili olduğu için S23 alırdım. Exynos kötü mü, değil ama SD oturmuş bir işlemci.
Sadece S24 serisinde Exynos kullanıp S25'de tekrar SD geçmeleri beni de şüpheye düşürttü açıkçası.

Ara sıra indirime giriyor, iki cihaz arasında genel olarak çok fazla fark yok ama 7 yıl güncelleme olması S24 için güzel bir avantaj.
Aktif 128GB kullanıyorum ve bana yetiyor. Duruma göre belki 128GB S24 alırım. Tabii fiyat farkı o zaman da bu kadarla kalırsa.

Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. S23 ve S24 arasındayım fakat özelliklerine göre S24'ün aradaki fiyat farkını hak etmediğini düşünüyorum. Ultra'da vs. durumlar farklı olabilir ama ben düz modellerine bakıyorum. Ne düşünüyorsunuz 10bin lira fazla verip S24 almak mantıklı mı?

Bu arada aralarında 10 bin lira değil 2500-3000 lira fark var S24 tercih edilebilir. 128 yeter diyorsanız S24 alın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı