S23 vs S24FE vs A56 vs Honor 200 Pro

Makaleler
1
Mümkünse Samsung başka bir öneriniz olursa önerilerinizi almak isterim. A31 modelinden geçiş yapılacak, genel olarak kamera ve telefonun hızına önem veriliyor. POCO X7 tarzı oyun için optimize edilmiş telefonlar olmamasına dikkat ederseniz iyi olur.

Mümkünse Samsung başka bir öneriniz olursa önerilerinizi almak isterim. A31 modelinden geçiş yapılacak, genel olarak kamera ve telefonun hızına önem veriliyor. POCO X7 tarzı oyun için optimize edilmiş telefonlar olmamasına dikkat ederseniz iyi olur.
Honor 200 Pro, guncelleme garantisi istiyorsaniz S24fe.

S24FE her yönden daha avantajlı. Sadece kamera odaklı Honor daha iyidir o kadar. Onda da aman aman fark yok.
S23 de iyidir fakat verdiği ekran süresi çok az S24FE daha iyi.

Hiç bilmiyorum yazılımsal olarak iyi mi acaba?
Evet, MagicOS gayet basarili.

S24FE her yönden daha avantajlı. Sadece kamera odaklı Honor daha iyidir o kadar. Onda da aman aman fark yok.
S23 de iyidir fakat verdiği ekran süresi çok az S24FE daha iyi.
Katilmiyorum, Honor 200 pro'nun ram, kamera, batarya, ekran ve hizli sarj avantaji var, bir de kisiden kisiye degisse de bana gore SD islemci avantaji var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı