S23 vs S24FE vs mi 13T Pro

S24 FE'ye şu videodan dolayı pek sıcak bakamıyorum bir şüphe var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dakika 2.52'den izlerseniz farkedeceksiniz bir algılama sorunu var.

@506827 FE ekran kasa oranı berbat ve çok büyük. Tablet kullanmaktan bir farkı olmuyor büyük telefonların ve kullanışlı değiller.

Bir kişide altına böyle bir yorum yapmış
''Pubg de yaşadığın ekran tepkime sorununu bende s23 de yaşıyorum.''

FE kısılmış model işlemci hemen hemen ayni. 7 yil güncelleme, büyük ekran ve kalın telefon istersen FE yoksa ince küçük olan S23.

Xiaomi'ye bulaşma. 3-4 sene sonra arayüzde kasmaya başlar recovery, custom rom vs. derken çıldırırsın. 23 ve 24 FE arasında neredeyse çok bir fark yok. Ancak 24 çok büyük ve ekran çerçeve oranı fazla olan bir telefon. Yani çerçeveye oranla ekranı daha küçük. Alttaki ekran çentiğinden anlayabilirsin. Ama S23 6.1 inç yani bir iPhone 11 kadar. Ekranı iPhone'ler gibi tam ekran şeklinde ekranın altında çentik yok. Ben şahsen S23'ü tercih ederdim.

Kendim Mi 8 kullanan biri olarak. Zamanının amirali olmasına rağmen aynı zamanın amirali iPhone X'ine kıyasla şu an deli gibi kasıyor. Ama zamanın rakibi X kasmıyor.

Arkadaşlar telefonu Hepsiburada üzerinden 3 taksit seçeneği ile alacağım kredi kartım ile, S23 256GB 35 bin S24 246 GB 38 bine geliyor bu 3 bin lira farkla S24 mü alayım? Ayrıca elimdeki telefonu satacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…