S23 vs S24FE vs mi 13T Pro

FE serileri bir yerden kısılmış olabilir ama daha güncel olan ve daha iyi bir işlemcili bir cihaz varken neden S23 alsın ki? Sadece S23'ün ekranı daha iyi eğer ekrana önem veriyorsanız S23 alabilirsiniz ama biraz daha bütçeyi arttırıp S24 de alabilirsiniz.
S24 FE'ye şu videodan dolayı pek sıcak bakamıyorum bir şüphe var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 2.52'den izlerseniz farkedeceksiniz bir algılama sorunu var.

S24 FE'ye şu videodan dolayı pek sıcak bakamıyorum bir şüphe var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 2.52'den izlerseniz farkedeceksiniz bir algılama sorunu var.

Bir kişide altına böyle bir yorum yapmış
''Pubg de yaşadığın ekran tepkime sorununu bende s23 de yaşıyorum.''

Xiaomi'ye bulaşma. 3-4 sene sonra arayüzde kasmaya başlar recovery, custom rom vs. derken çıldırırsın. 23 ve 24 FE arasında neredeyse çok bir fark yok. Ancak 24 çok büyük ve ekran çerçeve oranı fazla olan bir telefon. Yani çerçeveye oranla ekranı daha küçük. Alttaki ekran çentiğinden anlayabilirsin. Ama S23 6.1 inç yani bir iPhone 11 kadar. Ekranı iPhone'ler gibi tam ekran şeklinde ekranın altında çentik yok. Ben şahsen S23'ü tercih ederdim.

Kendim Mi 8 kullanan biri olarak. Zamanının amirali olmasına rağmen aynı zamanın amirali iPhone X'ine kıyasla şu an deli gibi kasıyor. Ama zamanın rakibi X kasmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı