S23 vs Z flip 4

Kriterler arasında S23 olmasa alınır mı? Yani. S21 feden geçilmeye değer mi?
Hocam biz ne desek siz illa o telefonu isteyeceksiniz Sadece S23 çok daha iyi bir telefon. Z-Flip 4 gelişmekte olan bir serinin geçiş cihazı gibi bir şey. O yüzden ben S23 öneririm. Alacağınız yerde iade hakkı varsa alın, 2-3 gün test edin. Ona göre karar verirsiniz.
 

vallahi beynim S23 diyor kesinlikle ama kalbim flip 4 istiyor. Mantıken S23 çok daha mantıklı, mükemmel bir cihaz. Ama insanda heves olunca birinden ufak bir destek görsem rahatlıkla alacağım.
 
Ya anladığım kadarıyla siz katlanan çok istiyorsunuz. Riske girin alın o zaman ne diyeyim hocam. Ben olsam almam katlanan dediğim gibi. S23 kadar sorunsuz değiller.

İşlemciler aynı, batarya çok yakın, kamerayla işim yok, güç bakımından aynılar yani niye S23 diyorsunuz illa.
 
S23 sorunsuz olduğu için diyorum üstte de dedim. Flip modelleri ekrandan bay bay oluyor. Mesele donanım değil.

Dediğim gibi aklımda S23 kesindi. Peki sizce. Kendi telefonum olarak S23 + heves uğruna yenilenmiş veya ikinci el katlanabilir telefon alınır mı?
 
Dediğim gibi aklımda S23 kesindi. Peki sizce. Kendi telefonum olarak S23 + heves uğruna yenilenmiş veya ikinci el katlanabilir telefon alınır mı?
S23'ü aldıktan sonra o ana telefonunuz olacaksa, sıfır olarak alacaksanız evet mantıklı heves için 2. el olarak Z flip 2-3 zorlarsanız 4 alabilirsiniz. Z Flip 4'ün 2. eli 15-16K bantlarında. Yenilenmiş alınmaz, hele katlanan bir telefonun yenilenmişinden hiç hayır gelmez ucuz yan sanayi parçalarla değişiyor, kötü işçilik oluyor birçoğunda.
 

Tamamdır teşekkürler. İkinci telefon olarak flip 3 bile yeterli olur herhalde katlanması yeter.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…