Pixel_less
Kilopat
Hocam biz ne desek siz illa o telefonu isteyeceksinizKriterler arasında S23 olmasa alınır mı? Yani. S21 feden geçilmeye değer mi?
Hocam biz ne desek siz illa o telefonu isteyeceksinizKriterler arasında S23 olmasa alınır mı? Yani. S21 feden geçilmeye değer mi?
Hocam biz ne desek siz illa o telefonu isteyeceksinizSadece S23 çok daha iyi bir telefon. Z-Flip 4 gelişmekte olan bir serinin geçiş cihazı gibi bir şey. O yüzden ben S23 öneririm. Alacağınız yerde iade hakkı varsa alın, 2-3 gün test edin. Ona göre karar verirsiniz.
Z flip 4 önermiyorum. Ekranı sorun yaratıyor. Alırken 5 kere düşünün. S23 öneririm.
Peki flip 5E çıksak nasıl olur? S23'ün karşısında şansı var mı?
Ya anladığım kadarıyla siz katlanan çok istiyorsunuz. Riske girin alın o zaman ne diyeyim hocam. Ben olsam almam katlanan dediğim gibi. S23 kadar sorunsuz değiller.
S23 sorunsuz olduğu için diyorum üstte de dedim. Flip modelleri ekrandan bay bay oluyor. Mesele donanım değil.İşlemciler aynı, batarya çok yakın, kamerayla işim yok, güç bakımından aynılar yani niye S23 diyorsunuz illa.
S23 sorunsuz olduğu için diyorum üstte de dedim. Flip modelleri ekrandan bay bay oluyor. Mesele donanım değil.
S23'ü aldıktan sonra o ana telefonunuz olacaksa, sıfır olarak alacaksanız evet mantıklı heves için 2. el olarak Z flip 2-3 zorlarsanız 4 alabilirsiniz. Z Flip 4'ün 2. eli 15-16K bantlarında. Yenilenmiş alınmaz, hele katlanan bir telefonun yenilenmişinden hiç hayır gelmez ucuz yan sanayi parçalarla değişiyor, kötü işçilik oluyor birçoğunda.Dediğim gibi aklımda S23 kesindi. Peki sizce. Kendi telefonum olarak S23 + heves uğruna yenilenmiş veya ikinci el katlanabilir telefon alınır mı?
S23'ü aldıktan sonra o ana telefonunuz olacaksa, sıfır olarak alacaksanız evet mantıklı heves için 2. el olarak Z flip 2-3 zorlarsanız 4 alabilirsiniz. Z Flip 4'ün 2. eli 15-16K bantlarında. Yenilenmiş alınmaz, hele katlanan bir telefonun yenilenmişinden hiç hayır gelmez ucuz yan sanayi parçalarla değişiyor, kötü işçilik oluyor birçoğunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.