FE modeller nedense bana premium hissettirmiyor. Ben 6.1 inç olmasından dolayı S23 tercih ederdim. Ki S23FE almak varken S22 almayı tercih ettim. Bir tık daha büyük ama bataryası uzun olsun diyorsanız S24FE daha iyi olur.
Tahminim S23 ile aynı fiyata çıkar. S22 ve S23FE de çok yakınlar fiyat olarak. Samsung bu çizgiyi devam ettirir diye düşünüyorum.Fiyat olarak ne çıkacak acaba?
S23'ten ucuz çıkma ihtimali var mı?
Tahminim S23 ile aynı fiyata çıkar. S22 ve S23FE de çok yakınlar fiyat olarak. Samsung bu çizgiyi devam ettirir diye düşünüyorum.
FE modelleri kendi serisi ile değil bir önceki seri ile karşılaştırmanız gerek.
S22 - S23FE.
S23 - S24FE şeklinde.
S23 alırdım, ki alabilecekken S22 aldım. Bariz bir fark göremedim. Herkes S22'nin bataryasından dolayı gözü korkmuş durumda fakat ben 6:30-7 saat gibi süreler elde ediyorum günlük kullanımda. S23 batarya konusunda daha iyidir. Dediğim gibi 6.1 inç telefon arıyorsanız bu modeller memnun eder. Ama yine de 10 saat ekran süresi hayal etmeyin, o konuda FE modeller batarya olarak daha başarılı.
Ben de FE serilerini sevmiyorum. S23 her haliyle şahane bir telefon, tabii küçük ekran seviyorsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.