S23 yerine yeni tanıtalacak olan S24FE alınır mı?

Swearr

Hectopat
S24FE yakın zamanda tanıtılacak, S23 alacaktım ama S24FE daha çok güncelleme alacağı için beklemeye gerek duydum, sizce S23 alınmalı mı, S24FE beklenmeli mi?

FE modeller nedense bana premium hissettirmiyor. Ben 6.1 inç olmasından dolayı S23 tercih ederdim. Ki S23FE almak varken S22 almayı tercih ettim. Bir tık daha büyük ama bataryası uzun olsun diyorsanız S24FE daha iyi olur.

FE modeller nedense bana premium hissettirmiyor. Ben 6.1 inç olmasından dolayı S23 tercih ederdim. Ki S23FE almak varken S22 almayı tercih ettim. Bir tık daha büyük ama bataryası uzun olsun diyorsanız S24FE daha iyi olur.

Fiyat olarak ne çıkacak acaba?

S23'ten ucuz çıkma ihtimali var mı?

Çünkü S23 ile S23fenin arasinda neredeyse 10 bin TL fark var.

Fiyat olarak ne çıkacak acaba?

S23'ten ucuz çıkma ihtimali var mı?
Tahminim S23 ile aynı fiyata çıkar. S22 ve S23FE de çok yakınlar fiyat olarak. Samsung bu çizgiyi devam ettirir diye düşünüyorum.

FE modelleri kendi serisi ile değil bir önceki seri ile karşılaştırmanız gerek.
S22 - S23FE
S23 - S24FE şeklinde.

Tahminim S23 ile aynı fiyata çıkar. S22 ve S23FE de çok yakınlar fiyat olarak. Samsung bu çizgiyi devam ettirir diye düşünüyorum.

FE modelleri kendi serisi ile değil bir önceki seri ile karşılaştırmanız gerek.
S22 - S23FE.
S23 - S24FE şeklinde.

Siz olsanız S24FE mi beklersiniz, S23 mü alırdınız?

S23 alırdım, ki alabilecekken S22 aldım. Bariz bir fark göremedim. Herkes S22'nin bataryasından dolayı gözü korkmuş durumda fakat ben 6:30-7 saat gibi süreler elde ediyorum günlük kullanımda. S23 batarya konusunda daha iyidir. Dediğim gibi 6.1 inç telefon arıyorsanız bu modeller memnun eder. Ama yinede 10 saat ekran süresi hayal etmeyin, o konuda FE modeller batarya olarak daha başarılı.

S23 alırdım, ki alabilecekken S22 aldım. Bariz bir fark göremedim. Herkes S22'nin bataryasından dolayı gözü korkmuş durumda fakat ben 6:30-7 saat gibi süreler elde ediyorum günlük kullanımda. S23 batarya konusunda daha iyidir. Dediğim gibi 6.1 inç telefon arıyorsanız bu modeller memnun eder. Ama yine de 10 saat ekran süresi hayal etmeyin, o konuda FE modeller batarya olarak daha başarılı.

Zaten genellikle telefon kullanmıyorum. Alırsam kamera ve az da olsa oyun için alıyorum.

S23 FE bataryası büyük diye düşünülüyor evet büyük ama yine o kadar süreler dayanmıyor ve çerçeveler berbat, fiyat bandında en iyi telefonlardan ilk ikidedir yine de. S23 alınabiliyorsa premium, kompakt bir cihaz, en iyi tercih olabilir. Küçük ekran bazı insanlar için sıkıntı olabiliyor göz önünde bulundurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı