Logitech G102 Lightsync Valorant için yeterli midir?

Bütçe
60k

Uzumaki.Naruto

Attopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Logitech G102 ligtsync aldım ben yazın 5060 Ti 16 GB R5 7500F sistem toplayacağım ve ekipmanları şimdi alma kararı aldım. Bu fareyi alma sebebim 1197 TL olan fiyatın sepete koyunca 550 TL. Olması sizce 550 TL'yi hak eder mi ve Valorant için 1000Hz yeterli mi?

Yetersiz. Lightsync modelinde AM010 denen bir sensör kullanılıyor ve bu sensör sadece 120 IPS ve 20 G'ye kadar destekliyor. Yani bol bol takılacaktır. Ayrıca daha eski olan Prodigy modelindeki Mercury sensörden de görece daha kalitesizdir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yetersiz. Lightsync modelinde AM010 denen bir sensör kullanılıyor ve bu sensör sadece 120 IPS ve 20 G'ye kadar destekliyor. Yani bol bol takılacaktır. Ayrıca daha eski olan Prodigy modelindeki Mercury sensörden de görece daha kalitesizdir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yarısından fazla indirim var diye almıştım ve almadan önce bayağı bir araştırma yapmuştım ve bunu ilk defa sizden duydum.

Kampanya bu

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-15-21-31-13-354_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-12-15-21-31-13-354_com.whatsapp.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 18
Hocam o mouse'un hak ettiği fiyat sizin indirimli diye yazdığınız fiyat zaten. İndirimsiz fiyatına SS Prime+ falan alabilirdiniz, hiç olmadı Lenovo M300s falan alırdınız, ikisi de G102'den kat kat iyi.

G102 alma uzak dur ben alalı 1 sene oldu ve çift tıklama ve orta tekerlek arızası başladı asla önermem.

G102 alma uzak dur ben alalı 1 sene oldu ve çift tıklama ve orta tekerlek arızası başladı asla önermem.
Hangi modeli Ligtsync mi aldın

Kablolu olması şartsa 1150 TL'ye çıkıp SS Prime+ alın.
Hocam wraith iyi midir

Şuan MSİ DS B1 diye bıtane mouse kullanıyorum 2017 çıkışlı ve 1600 dpi hiç bir sorunu yok üstüne altta 16 gram ağırlığı var ve çıkabiliyor devam etmeli miyim?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı