Cihaz 2 aylıktır. Samsung'un yurt dışı cihazları ile Türkiye cihazlarının parçası uyumlu değildir normalde. Fakat S23 serisinde belirli üretim ürünlerde herhangi bir sorun çıkması durumunda Türkiye'de onarım yapabilirsiniz. Eski Samsung servisi çalışanıyım sorgulattım tüm parçalar uyumlu. Her cihazınki uyumlu değil, sadece Almanya ve Fransa cihazlarınınn bazıları uyumlu. Loto gibi bir şey, şansınıza uyumlu gelirse. Bunun haricinde cihaz temizdir 10/10 kozmetiği. Kasasındaki jelatinleri 2 hafta önce söktüm. Samsung servisinde lazer kesim ekran koruyucu takıldı. Benim koruyucumda benden kaynaklanmayan bir açılma olduğu için tekrardan ücretsiz kaplatıp alan kişiye şeffaf kılıfı ile birlikte cihazı teslim edeceğim. Kablosu duruyor, kutusu Almanya'da gittiğim zaman getirip teslim ederim alan kişiye. Fiyatın diğer ikinci ellere göre yüksek olmasının sebebi Türkiye'de ki parça uyumluluğudur. Diğer cihazları servise götürdüğünüzde parçalarını değiştiremezsiniz. 15 Plus satın alacağım için satıyorum. Fiyatı burada daha uygun tutacağım.
Fiyat: 18.500 TL