Satılık S23 yurt dışı 8/128 GB 2 aylık

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
2
Cihaz 2 aylıktır. Samsung'un yurt dışı cihazları ile Türkiye cihazlarının parçası uyumlu değildir normalde. Fakat S23 serisinde belirli üretim ürünlerde herhangi bir sorun çıkması durumunda Türkiye'de onarım yapabilirsiniz. Eski Samsung servisi çalışanıyım sorgulattım tüm parçalar uyumlu. Her cihazınki uyumlu değil, sadece Almanya ve Fransa cihazlarınınn bazıları uyumlu. Loto gibi bir şey, şansınıza uyumlu gelirse. Bunun haricinde cihaz temizdir 10/10 kozmetiği. Kasasındaki jelatinleri 2 hafta önce söktüm. Samsung servisinde lazer kesim ekran koruyucu takıldı. Benim koruyucumda benden kaynaklanmayan bir açılma olduğu için tekrardan ücretsiz kaplatıp alan kişiye şeffaf kılıfı ile birlikte cihazı teslim edeceğim. Kablosu duruyor, kutusu Almanya'da gittiğim zaman getirip teslim ederim alan kişiye. Fiyatın diğer ikinci ellere göre yüksek olmasının sebebi Türkiye'de ki parça uyumluluğudur. Diğer cihazları servise götürdüğünüzde parçalarını değiştiremezsiniz. 15 Plus satın alacağım için satıyorum. Fiyatı burada daha uygun tutacağım.
Fiyat: 18.500 TL

Parça uyumluluğu için fiyatı yüksek tutmanız mantıklı değil. Yurt dışı sonuçta 2 yıl garantisi yok bu nedenle sarı sitede ki ilanlardan farkı olmaması gerek. Hayırlı satışlar dilerim.

Kayıt durumu illa pasaport kaydımı olması gerekiyor?
Ağustos'a kadar SIM kart değiştirerek kullanabilir sonrasında server kaydı yaptırabilirsiniz.

Parça uyumluluğu için fiyatı yüksek tutmanız mantıklı değil. Yurt dışı sonuçta 2 yıl garantisi yok bu nedenle sarı sitede ki ilanlardan farkı olmaması gerek. Hayırlı satışlar dilerim.
Parça uyumluluğu olmayan cihazı dışarıda bir tamirciye götürüp parça sipariş ettireceksiniz. Kapağı açıp kapattığında silikon ile yapıştıracak, sıvı dayanıklılığı iptal. Yurt dışında garantinin geçmesini yok sayarsak diğer cihazlara göre çok avantajlı. Ayrıca değişen parçaya 6 ay garanti veriyor servis. Samsung'da, Apple doğrulanmamış servisleri kadar bir kalite yok. FPPRO vs. Gibi onarım merkezleri çift taraflı sızdırmaz banta kadar takıyor.

Ağustos'a kadar SIM kart değiştirerek kullanabilir sonrasında server kaydı yaptırabilirsiniz.

Parça uyumluluğu olmayan cihazı dışarıda bir tamirciye götürüp parça sipariş ettireceksiniz. Kapağı açıp kapattığında silikon ile yapıştıracak, sıvı dayanıklılığı iptal. Yurt dışında garantinin geçmesini yok sayarsak diğer cihazlara göre çok avantajlı.

Neden iptal olsun sıvı dayanıklılığı yapan tamircilerde var hocam.

Neden iptal olsun sıvı dayanıklılığı yapan tamircilerde var hocam.
Hocam yapan insanlar var, yapanları da bizzat tanıyorum. Ekran fiyatı 1500 ise 2500 istiyorlar. Çift taraflı bant vs. gibi malzemeleri de el altondan bulup üstüne ekliyorlar. Zamanında serviste A70 ekranı 1100 TL'ye değişirken, bayiler bize tamir ettirip 1700 TL civarı para alıyordu müşterilerinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı