S23Fe nasıldır?

Bence geçilmezdi düşüş yaşamışsınız.
bende öyle hata yaptığımı düşünmüştüm ama iyiki de geçtin detirtiren bir telefon olduğunu söyleyebilirim. performans kamera olsun. memnunum ben

apple gibi pil saglığı düştü müştü sorunu yok en basiti. paralı şeyler yok benim için iyi bir seçenek tabi sana saygı duruyorum

bu arada yurt dışıydı apple 13 kapanma mevzusu vardı ondan sattım. bu şekilde buna geçtim

Bende öyle hata yaptığımı düşünmüştüm ama iyi ki de geçtin detirtiren bir telefon olduğunu söyleyebilirim. Performans kamera olsun. Memnunum ben.

Apple gibi pil saglığı düştü müştü sorunu yok en basiti. Paralı şeyler yok benim için iyi bir seçenek tabii sana saygı duruyorum.

Bu arada yurt dışıydı Apple 13 kapanma mevzusu vardı ondan sattım. Bu şekilde buna geçtim.

Ben aldım batarya olarak çok azdı tam şarjla 4 saat ekran süresi veriyordu günlük iadeye gönderdim çapraz kargo olduğundan dolayı ürünü kaybettiler hala uğraşıyorum 10 günden fazladır iade olursa yurt dışı S24 Ultra düşünüyorum iade olmazsa satacağım.

anladım geçmiş olsun bu arada hangi kargo şirketidi. bence şikayetçi falan ol. bu arada telefon konusunda bende bir sıkıntı yaratmadı. açıkçası teknesodan almıştım dün aldım iyi yani bir sorun yaşamıyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı