S23FE vs F6

Bütçe
24000

nVerr

Hectopat
Daha fazla  
Genel olarak sosyal medya için kullanıyorum fakat tabii ki çok nadir de olsa arada oyun girerim. Benim için önemli olan kamerası ve günlük kullanımda akıcı olması. Hangisini tavsiye edersiniz? Bütçem doğrultusunda en iyisini almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

GPU ve CPU olarak F6 çok daha iyi, ekran pek bilgim yok F6 nın ekranı çok parlak geldi. S23 FE ise kamera konusunda daha iyi, yazılımı arayüzü de daha iyi, yapay zeka destekleri falan da mevcut. Tavsiyem ise bunların dışında S23 alman yönünde. Olmazsa da S23 fe ve F6 konusunda ikisi de farklı alanlarda iyi cihazlar.

GPU ve CPU olarak F6 çok daha iyi, ekran pek bilgim yok F6'nın ekranı çok parlak geldi. S23 FE ise kamera konusunda daha iyi, yazılımı arayüzü de daha iyi, yapay zeka destekleri falan da mevcut. Tavsiyem ise bunların dışında S23 alman yönünde. Olmazsa da S23 FE ve F6 konusunda ikisi de farklı alanlarda iyi cihazlar.

Bütçem S23'e yetmiyor maalesef.

F6 işlemcisi ile ön plana çıkıyor. Genel kullanım ve kalite de S23FE daha iyidir. Kullanımınıza göre S23FE size daha uygun olur bence.

Arasıra oyun oynuyor san POCO F6 genellikle işlemci ile öne çıkıyor o yüzden samsungs23FE daha mantikli.

Teşekkürler, yapay zeka olmasından ve daha optimize bir cihaz (diye biliyorum S23FE'yi) olduğundan dolayı daha yakındım ama emin değildim teşekkürler.

Bütçem S23'e yetmiyor maalesef.

Teşekkürler, yapay zeka olmasından ve daha optimize bir cihaz (diye biliyorum S23FE'yi) olduğundan dolayı daha yakındım ama emin değildim teşekkürler.

S23 FE kasa kabalığı haricinde bence gayet güzel cihaz.
Benzer cihazlarda da aynı sorun var mesela A34 vs gibi çok iyi F/P cihazlar var, bunların da bence tek sıkıntısı kaba olmaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı