S23 FE. POCO fanları çoktur ama bilgisizdir çok önemseme övenleri.
Telefon konusunda bilgiliyim beni S23FE de cezbeden şey kamera ve kalitesiydi kötü yanıda UFS 3.1 uzun uzun düşündüm ve büyük ekranve işlemciye yenik düştüm

S23 FE. POCO fanları çoktur ama bilgisizdir çok önemseme övenleri.
Telefon konusunda bilgiliyim beni S23FE de cezbeden şey kamera ve kalitesiydi kötü yanıda UFS 3.1 uzun uzun düşündüm ve büyük ekranve işlemciye yenik düştümbu yüzden POCO F6 alacağım yorumun için teşekkürler.
Oyun ağırlıklı bakıyorsanız S23FE'yi elemenizi öneririm. Zira oyun performansında (günlük kullanım performansı demiyorum) diğer iki modelin de gerisinde. Ayrıca şarjı bu iki modele göre daha az gidiyor üstüne de hızlı şarj yok. O sebeple sizin için doğru bir tercih olmayabilir.Oyun ağırlıklı olacağı için iyice F6 ya yakınım
F serisi X serisinden daha stabil çalışır. X serisinde her şeyden kısıp işlemciye önem verilir oyun telefonudur. F lerde ise hiç bir şeyden kısılmamıştır her alanda kullanabilirsin, kamerada orta seviye, fotoğraf takıntısı yoksa güzel fotolar çekiyor gene. Kronik sıkıntılar çoğunlukla X serisinde olur, F serisinde olmamıştır çoğunlukla.Hocam UFS kelimesi S23 ile beraber insanların diline dolaşmış kelime ve cidden günde 10GB dosya alıp verme işi yapmıyorsanız isterse 2.2 olsun. POCO X serisi hemen hemen 1 2 yılda biten cihazlardır. F serisi ise yorumları karışık
X serisi önermiyorum asla, anakart yanma problemi ilerde olabilir. Tek vasfınız oyunsa eğer alınır.F serisi X serisinden daha stabil çalışır. X serisinde her şeyden kısıp işlemciye önem verilir oyun telefonudur. F lerde ise hiç bir şeyden kısılmamıştır her alanda kullanabilirsin, kamerada orta seviye, fotoğraf takıntısı yoksa güzel fotolar çekiyor gene. Kronik sıkıntılar çoğunlukla X serisinde olur, F serisinde olmamıştır çoğunlukla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.