S23FE vs iPhone 12

Selamlar, telefon almayı düşünüyorum ama açıkçası kararsızım. S23FE ve iPhone 12 arasında gidip geliyorum. Android kullanmayı severim fakat yaklaşık 1-1.5 yıldır iPad kullanıyorum iOS´a daha çok alışmaya başladım ara yüzü, akıcılığı vs. İkisini karşılaştırıp iyi ve kötü yönlerini söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
Hocam bence şu an iPhone 14 altı pişmanlık.

iPhone 13 ve altı komple pişmanlıktır. Hatta bana sorarsanız iPhone komple pişmanlıktır. iPhone 16 aldım ve bu benim ilk iOS cihazımdı. Samsung S20FE'den geçmiştim. Gerçekten bana çok zor geldi. Direkt olarak S24 Ultra ile takas ettim sarı siteden ilan bulmuştum. Bak yemin ederim ilaç gibi geldi. Apple alacaksan sana ekosistem aldırtıyor. Yok Apple ne yaparsa yapsın uzak durmaya yeminliyim. Ha bir de 60 Hz şaka gibi bir ekranı vardı. Kusacaktım cihazı kullanırken.
Esekten inip ata binmişsiniz hocam. S24U muthis cihaz.

S23FE.

Ekran direk OLED'e geçiyor iPhone 12 de LCD var işlem gücü olarak da S23FE daha iyi neredeyde değil tüm konularda daha iyi olması gerekiyor S23fenin bildiğim kadarıyla iPhone 12'ye göre.

12 de LCD mi var hocam iPhone 12 de OLED ekran var.

Selamlar, telefon almayı düşünüyorum ama açıkçası kararsızım. S23FE ve iPhone 12 arasında gidip geliyorum. Android kullanmayı severim fakat yaklaşık 1-1.5 yıldır iPad kullanıyorum iOS´a daha çok alışmaya başladım ara yüzü, akıcılığı vs. ikisini karşılaştırıp iyi ve kötü yönlerini söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

S23 FE öneririm.

Aciliyeti yoksa yeni SE'yi bekleyin. Bütçenizin üstünde çıkar ama aldığınızdan itibaren muhtemelen 6 sene gider sorunsuz. iPhone 12 kullanıcısı olarak pil hariç tavsiye edebilirim ancak benzer fiyattaki S24FE çok daha üstün bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı