S23FE vs POCO X6 Pro

emre0436

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu aldıktan sonra uzun bir süre kullanmak istiyorum sorunsuz bir şekilde birinci önceliğim bu ikincisi ise oyunlarda sorun yaşatmayacak rahatlıkla oynayabileceğim bir telefon istiyorum şarjıda önemli ama bu iki telefonun arasında pek şarj farkı yoksa fark etmez. Ve son olarak kamerasının kalitesi önemsiz benim için fotoğraf çekmiyorum.

Kesinlikle poco x6 pro hem daha ucuz hem de işlemcisi daha güçlü exynos 2200 veya 8 gen 1,dimensity 8300 ultra kadar güçlü değil ve ikiside samsung üretimi bu da demek oluyorki 8300 ultra hem daha güçlü hem de daha verimli.

Kağıt üzerinde çok bir farkları yok POCO %3 kadar önde gibi Epey sitesinde ancak mevzu bataryaya gelince POCO 5000 Samsung 4500 olmasına rağmen Samsungunki daha iyi gidiyor. Samsung öneririm.
Poco x6 pronun bataryası daha iyi gidiyor bu arada az önce youtubedan bazı videolara baktım ve s23 fe nin şarjı daha hızlı bitiyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle poco x6 pro hem daha ucuz hem de işlemcisi daha güçlü exynos 2200 veya 8 gen 1,dimensity 8300 ultra kadar güçlü değil ve ikiside samsung üretimi bu da demek oluyorki 8300 ultra hem daha güçlü hem de daha verimli.

Poco x6 pronun bataryası daha iyi gidiyor bu arada az önce youtubedan bazı videolara baktım ve s23 fe nin şarjı daha hızlı bitiyor.
Teşekkür ederim peki 3-4 sene kadar gidermi poco?

Teşekkür ederim peki 3-4 sene kadar gidermi poco?
Tabiki ben şuan neredeyse 3. yılına girecek vivo v23 5g kullanıyorum pubg mobileda sabit 60 veriyor,gfx ile 90 yaptım ve rahat bir şekilde 90 fps veriyor.Bu cihaz orta segment ve poco x6 pro ile aralarında aşırı büyük bir işlemci farkı var.Bence x6 pro çok rahat 6-7 yıl bile götürür tabi kullanıma dayalı. Şarjda cihazı kullanmayın ve oyun oynarken arkasına telefon soğutucusu takın bence. Cihazdaki ram ve depolama alanının dolmamasına özen gösterin.Telefonu her zaman %20 de şarj edin ve %100 olunca çıkarın,Gereksiz uygulamaları silin veya devre dışı bırakın çünkü arka planda hem fazla şarj yer hemde telefonu daha fazla ısındırabilir.Eğer bu şekilde kullanırsanız bu cihaz 5 yıl geçse bile sizi kesinlikle üzmez iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı