S23FE vs Xiaomi 13T

İki marka da müşteri memnuniyeti konusunda rezalet. Ben Xiaomi 11t kullanıyorum, kamera harici memnunum. Samsung S23 Ultra desen Samsung derdim, fakat fan Edition alacağıma ben tercihimi Xiaomi'den yana kullanırdım.

Hocam Xiaomi'yi bilmiyorum fakat Samsung müşteri memmuniyeti konusunda şu anda fena değil diye düşünüyorum isterseniz önceki A54 cihazımla ilgili servis maceramla ilgili konularıma göz atabilirsiniz.

S23FE almalısın bence hocam.
Kağıt üstünde hem işlem gücü hem kamerada s23fe daha iyi fakat samsungda yazılım anlamında biraz korkum var sebebi ise önceki cihazım yazılım sorunu yüzünden iade edildiği için korkuyorum fakat forumda baktığım zamanda Xiaominin amiral gemilerinde bile yazılımda sorun çıkarttığı söyleniyor kafam gerçekten çok karışık.

Son düzenleme:
Hocam Xiaomi'yi bilmiyorum fakat Samsung müşteri memmuniyeti konusunda şu anda fena değil diye düşünüyorum isterseniz önceki A54 cihazımla ilgili servis maceramla ilgili konularıma göz atabilirsiniz.

Kağıt üstünde hem işlem gücü hem kamerada S23FE daha iyi fakat Samsung'da yazılım anlamında biraz korkum var sebebi ise önceki cihazım yazılım sorunu yüzünden iade edildiği için korkuyorum fakat forumda baktığım zamanda Xiaomi'nin amiral gemilerinde bile yazılımda sorun çıkarttığı söyleniyor kafam gerçekten çok karışık.

Dostum takma bu kadar S23FE al geç. Yaşayacağını düşünmüyorum o tarz sorunları.

Kağıt üstünde hem işlem gücü hem kamerada S23FE daha iyi fakat Samsung'da yazılım anlamında biraz korkum var sebebi ise önceki cihazım yazılım sorunu yüzünden iade edildiği için korkuyorum fakat forumda baktığım zamanda Xiaomi'nin amiral gemilerinde bile yazılımda sorun çıkarttığı söyleniyor kafam gerçekten çok karışık.

Hocam Xiaomi'nin kendi bünyesinde kullandığı MIUI yazılımı berbat, çok ağır ve reklamlarla dolu. Ve hocam hissiyat olarak berbatlar. 2 ay sonra bile çok sıkılıyorsunuz telefonunuzdan eğer Xiaomi kullanıcısıysanız.

Hepinize tavsiyeleri için teşekkür ederim tercihimi S23FE'den yana kullanacağım.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı