S23'ten 16Plus'a gecilir mi?

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
Gerek isinma sorunundan, gerek bataryasinin 5 saat bile zar zor gitmesinden ve Android'deki takilmalardan dolayi telefonumdan sogumus durumdayim. MacBook Air kullandigim icin ekosistem acisindan da iyi olacagini dusundugum icin iPhone almaya karar verdim. En basta Pro modeline baktim fakat daha buyuk bir model istiyorum. Pro Max de cok pahali bu yuzden Plus modeli dikkatimi cekti. Fakat telefonun 60Hz olmasi gibi bir sorunu var, bu yuzden de kafam karisti S25U mu alsam diye dusunmeye başladım. Anlayacaginiz kafam bayagi karisik. Ne dersiniz akil verecek olan var midir?

S25U çok daha iyi olur. S23 nasıl takılma yaşatabiliyor hocam? Hiç böyle şikayetler gelmiyor S23 kullanıcılarından. Merak ettim nerede takılma yaşıyorsunuz?
16 Plus parasını hak eden bir model değil ya 16 Pro alın derim ya da 2. el 15 Pro Max 16 Plus yerine daha isabetli olur.

S25u çok daha iyi olur. S23 nasıl takılma yaşatabiliyor hocam? Hiç böyle şikayetler gelmiyor S23 kullanıcılarından. Merak ettim nerede takılma yaşıyorsunuz?
16 Plus parasını hak eden bir model değil ya 16 Pro alın derim ya da 2. el 15 Pro Max 16 Plus yerine daha isabetli olur.

Hocam takilma derken telefon donup kalmiyor cok ufak seylerden bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25u çok daha iyi olur. S23 nasıl takılma yaşatabiliyor hocam? Hiç böyle şikayetler gelmiyor S23 kullanıcılarından. Merak ettim nerede takılma yaşıyorsunuz?

Bu ufak takilmalardansa asil problem isinma ve ekran suresi, dedigim gibi bugün 4 saatte 90 şarj yedi. Oyun da oynamadim.

Ben de zaten donması olmadığını anladım. Ufak takılmalar neyde oluyor onu merak ettim?

Hocam ozellikle alttaki tuslari kullanmiyorken. Uygulamadan cikarken asagidan yukariya kaydiriyorum fakat gecikmeli ve akici olmayan bir sekilde kapaniyor uygulama.

Daha önce iPhone kullanmadıysanız Android'de kokaylıkla yaptığınız basit ve günlük işleri yaparken çileden çıkabilirsiniz. Bana göre iOS hiç kullanışlı değil. İllaki alacaksanız da Pro modeli alın, 60 Hz bildiğin kasıyor gibi gelir.

Daha önce iPhone kullanmadıysanız Android'de kokaylıkla yaptığınız basit ve günlük işleri yaparken çileden çıkabilirsiniz. Bana göre iOS hiç kullanışlı değil. İllaki alacaksanız da Pro modeli alın, 60 Hz bildiğin kasıyor gibi gelir.

Aslinda biraz da daha once iPhone kullanmadigim icin iPhone istiyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı