S23'ten SE4'e geçilir mi?

Neden hocam peki.

1. olarak yurt dışı olmasına değecek fark yok.
2.daha iyi olan yer kadarda düşüş yaşayacağın kısımları var.
En temel sebepte fiyat. SE 4 kesinlikle S23 satılıp alınacak bir cihaz değil. Eğer yeni nesil bir Pro-Pro Max alacak olsanız belki yurt dışı olmasına değebilir ama SE 4 kesinlikle değmez.

1. olarak yurt dışı olmasına değecek fark yok.
2.daha iyi olan yer kadar da düşüş yaşayacağın kısımları var.
En temel sebepte fiyat. SE 4 kesinlikle S23 satılıp alınacak bir cihaz değil. Eğer yeni nesil bir Pro-Pro Max alacak olsanız belki yurt dışı olmasına değebilir ama SE 4 kesinlikle değmez.

Hocam yanlış okudunuz galiba satmıyorum kardeşime vereceğim yani hem de yurt dışı fiyatı olarak taş çatlasa 20 k gibi çıkar TR'de 80binlik 15Pro orada 35binse SE 4 Max 25 k olarak çıkar 25 kya iyi bir telefon değil midir sizce.

Hocam yanlış okudunuz galiba satmıyorum kardeşime vereceğim yani hem de yurt dışı fiyatı olarak taş çatlasa 20 k gibi çıkar TR'de 80binlik 15Pro orada 35binse SE 4 Max 25 k olarak çıkar 25 kya iyi bir telefon değil midir sizce.

Pardon, yanlış okumadım ben yanlış yazmışım. SE 4 25bin çıksa bile kayıt işleri, 8ay kullanma, garantisiz olma gibi nedenler için yurt dışı SE 4 önermem ben. Eğer o kayıt işlerini hallederim dersen 25bine iyi telefon.

Geçilir bende geçmeyi düşünüyordum ama bu fiyatlara değil.

42'ye falan düşerse ok , ama 48 hayır. Bendede S23 var , memnun değilim apple ekosistemine geri dönücem , ben de aynen senin gibi SE4 'ü bekliyordum ama maalesef fiyatı gerçekten saçma , 40'a yakın olmadığı sürece alınmaz , alınmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı