S23'ten iPhone 16 Pro'ya geçiş yapmak

mustafa 9889

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Ben ekran delisi biriyim. Sizce S23'ten iPhone 16 Pro'ya geçince neler değişir?

Ben ekran delisi biriyim. Sizce S23'ten iPhone 16 Pro'ya geçince neler değişir?
Kamera dehşet değişmez elimde amiral gemisi İphone ve Samsung var biriyle İnstaya Story atacak olsam Samsung'u seçerim. Geçince kamera çözünürlüğü artar biraz. Pil performansı baya artar oyun oynamıyorsan işlemci performansı çok da fark edilmez günlükte

Arkadaşlar ekran derken kameradan bahsetmemiştim. Bildiğiniz piksel yoğunluğu falan filan onu kastettim

Hocam bir mağazaya gidip elinize ilk Samsung'u alın bembeyaz ve yüzünüzü filtreli gibi çekiyor.

Temelde ikisi de OLED ekran. Ama renk kalibrasyonları arasında farklar var. Apple Samsung'un ekranlarını kullansa da ekranlarında kendi yazılımını kullanıyor. Bu sebeple renk tonlamaları farklı görünüyor.

Arkadaşlar ekran derken kameradan bahsetmemiştim. Bildiğiniz piksel yoğunluğu falan filan onu kastettim
0.8 İnç daha büyük ekran %3 daha fazla ekran gövde oranı ikisininde çözünürlüğü aynı sayılır ama Apple 460 ppi yani 420 Samsung'a kıyasla daha iyi HDR10+ yok Apple'da onuda farketmezsin birde Samsung'un ekranı daha parlak

iPhone'nun tadına bi varalım artık o zaman

İfadeler: Vio
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…