S23'ten iPhone 16 Pro'ya geçiş yapmak

Ben ekran delisi biriyim. Sizce S23'ten iPhone 16 Pro'ya geçince neler değişir?
Kamera dehşet değişmez elimde amiral gemisi İphone ve Samsung var biriyle İnstaya Story atacak olsam Samsung'u seçerim. Geçince kamera çözünürlüğü artar biraz. Pil performansı baya artar oyun oynamıyorsan işlemci performansı çok da fark edilmez günlükte

Kamera dehşet değişmez elimde amiral gemisi iPhone ve Samsung var biriyle Instagram'ya story atacak olsam Samsung'u seçerim. Geçince kamera çözünürlüğü artar biraz. Pil performansı bayağı artar oyun oynamıyorsan işlemci performansı çok da fark edilmez günlükte.

Hocam bir mağazaya gidip elinize ilk Samsung'u alın bembeyaz ve yüzünüzü filtreli gibi çekiyor.

Temelde ikisi de OLED ekran. Ama renk kalibrasyonları arasında farklar var. Apple Samsung'un ekranlarını kullansa da ekranlarında kendi yazılımını kullanıyor. Bu sebeple renk tonlamaları farklı görünüyor.

Arkadaşlar ekran derken kameradan bahsetmemiştim. Bildiğiniz piksel yoğunluğu falan filan onu kastettim
0.8 İnç daha büyük ekran %3 daha fazla ekran gövde oranı ikisininde çözünürlüğü aynı sayılır ama Apple 460 ppi yani 420 Samsung'a kıyasla daha iyi HDR10+ yok Apple'da onuda farketmezsin birde Samsung'un ekranı daha parlak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı