S23'ten S24 plusa geçişe değer mi?

TongYabguHan34

Centipat
Selamlar. S23'ten performans vs olarak oldukça memnunum ama ekran boyutu ufak gelmeye başladı. Anroid tarafında Samsung dışında bir marka kullanma düşüncem yok. S24 Ultra'da tasarımı sebebiyle ilgimi çekmiyor açıkçası. S24 Plus'a geçme niyetim var. 20 bin TL gibi bir fark vererek geçiş sağlamak mümkün ama sizce değer mi?

Selamlar. S23'ten performasn vs olarak oldukça memnunum ama ekran boyutu ufak gelmeye başladı. Anroid tarafında Samsung dışında bir marka kullanma düşüncem yok. S24 Ultra'da tasarımı sebebiyle ilgimi çekmiyor açıkçası. S24 Plus'a geçme niyetim var. 20 bin TL gibi bir fark vererek geçiş sağlamak mümkün ama sizce değer mi?

Bence asla değecek bir upgrade değil. Snapdragon gibi bir nimetten Exynos'a geçmeni de daha iyi olsa bile önermem.

Selamlar. S23'ten performans vs olarak oldukça memnunum ama ekran boyutu ufak gelmeye başladı. Anroid tarafında Samsung dışında bir marka kullanma düşüncem yok. S24 Ultra'da tasarımı sebebiyle ilgimi çekmiyor açıkçası. S24 Plus'a geçme niyetim var. 20 bin TL gibi bir fark vererek geçiş sağlamak mümkün ama sizce değer mi?

Yani açıkça söylemek gerekirse paran varsa ve istiyorsan geç. Ama geçmeye değecek bir güncelleme değil.

Bence asla değecek bir upgrade değil. Snapdragon gibi bir nimetten Exynos'a geçmeni de daha iyi olsa bile önermem.
Cevap için teşekkürler. Masa başında çalışıyorum ağırlıklı olarak ev veya ofis. Geçmişte de Exynos kullandım ve büyük bir sorun yaşamadım. Ekran boyutu olarak istediğimi karşılayan temel model bu gibi duruyor. S24 Ultra köşeli olması sebebiyle dikkatimi çekmiyor yoksa Snapdragonlu olması tabii ki benimde önceliğim.

Çok gereksiz. S23 kullanıyorum ben de ve cidden gerek yok.
Bence de 20 k fazla ama zaten S23'de bir memnuniyetsizlik söz konusu değil. Ekran boyutu yeterli gelmiyor.

Yani açıkça söylemek gerekirse paran varsa ve istiyorsan geç. Ama geçmeye değecek bir güncelleme değil.
Maddi tarafta bir sorun yok hocam. Sadece daha büyük ekran talebim var. En makul çözüm bu gibi geldi. 20 binlik bir fark bencede yok ama daha iyi bir seçenek ekran talebim sebebiyle gözükmüyor.

Eğer derseniz meblağ benim için sıkıntı değil. Tabii ki gecilir.
İçimi rahatlatacak bir cevap. :D

Şahsi fikir olarak belirteceğim bence Ultra modele geçilmediği sürece aradaki fiyat farkına boyut ve fazladan güncelleme dışında çok da bir şey sunmayacak.
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama benimde tek isteğim daha büyük ekran. O sebeple 20 k çok bir meblağ olmasada fikir almak istedim. Çok fazla da bir alternatifim yok bu talebe karşı.

Exynos kötü değil ancak 20 bin ciddi bir rakam. Bende S23 kullanıyorum bende bazen küçüklüğünden şikayetçi oluyorum ancak şahsen 20 bin veripte s24+ almam. S24U tasarımı ne kadar kaba olsada denemeye değecek bir cihaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı