S23'ten S24 plusa geçişe değer mi?

Exynos kötü değil ancak 20 bin ciddi bir rakam. Bende S23 kullanıyorum bende bazen küçüklüğünden şikayetçi oluyorum ancak şahsen 20 bin veripte s24+ almam. S24U tasarımı ne kadar kaba olsada denemeye değecek bir cihaz
40 verip ultra alacağız öyleyse.😅

Gereksiz ve masraflı.
Masraflı olduğunda hemfikirim. Ekrandan memnun değilim ama küçük geliyor. Bu aşamada gerekli kalıyor. 😅

S23 plusa geçmek için ne kadar istiyorlar. Boyutu da memnun eder hem o kadar da fark çıkmaz diye düşünüyorum.
s24 plus ile aynı hocam fiyatı. Biraz daha düşük olsa hiç düşünmeden geçerdim.

Bence bir jenerasyon daha beklenip S25 serisi görüldükten sonra karar verilebilir.
Onu da Exynos ile çıkarırlar gibime geliyor. En erken bir 6 ayı var.

Exynos öcü değil hocam millet abartıyor. 990 kötüydü, sonrakiler (2100, 2200, 2400) gayet yeterli.

Yo benim de bir ön yargım yok. Kullandım üzülmeden. Mesleğim gereği masa başı çalışıyorum ev ve ofiste. Hafta sonuda abartı bir telefon kullanımım yok dışarıda vs. Ekran süreleri hızlı şarjla beraber gayet yeterli gelir bana. İşlemci pek değişmez radikal bir fark olmaz gibisinden söyledim onu.

Maddi tarafta bir sorun yok hocam. Sadece daha büyük ekran talebim var. En makul çözüm bu gibi geldi. 20 binlik bir fark bence de yok ama daha iyi bir seçenek ekran talebim sebebiyle gözükmüyor.

İçimi rahatlatacak bir cevap. :D

Hocam S9 tablet almayı düşünün isterseniz ben S7 FE aldım, telefon ekranım 6" günlük olarak tabletimi kullanıyorum genel işlerde sadece telefon aramalarında telefondayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı