S23'ten S25 Plus'a yükseltmeye değer mi?

Bütçe
55000

Squelcher

Megapat
Daha fazla  
Selamlar herkese, 2 yıldır S23 kullanıyorum, tek şikayetim bataryasını Mayıs ayında yenilememe rağmen kapasitesi %91'e düşmüş ve Max 5 saat ekran süresi veriyor onun dışında genel olarak memnunum. S25 Plus'ı Amazon depoda yakalayıp 47 bin TL'ye aldım. Kıyaslamak için kurulum yaptım ancak S23'ün ekranı daha güzel geldi, kamerada fark yok. Ekran süresi açısından da çok artış olacak mı emin değilim. Samsung yıllardır geliştirme yapmadığı için iade edip S23le devam etmeyi düşünüyorum ancak seneye gelecek modellerin fiyatları yüksek olacağı ve S25 Plus'ı uygun fiyata aldığım için de bayağı kararsız kaldım. Sizce S25 Plus'a geçmek mantıklı mı?

Selamlar herkese, 2 yıldır S23 kullanıyorum, tek şikayetim bataryasını Mayıs ayında yenilememe rağmen kapasitesi %91'e düşmüş ve Max 5 saat ekran süresi veriyor onun dışında genel olarak memnunum. S25 Plus'ı Amazon depoda yakalayıp 47 bin TL'ye aldım. Kıyaslamak için kurulum yaptım ancak S23'ün ekranı daha güzel geldi, kamerada fark yok. Ekran süresi açısından da çok artış olacak mı emin değilim. Samsung yıllardır geliştirme yapmadığı için iade edip S23le devam etmeyi düşünüyorum ancak seneye gelecek modellerin fiyatları yüksek olacağı ve S25 Plus'ı uygun fiyata aldığım için de bayağı kararsız kaldım. Sizce S25 Plus'a geçmek mantıklı mı?

Güncelleme açısından özellikle de işlemci açısından iyi olacaktır. Ekran kamera kısmında memnun etmemesi garip geldi. Adınıza üzüldüm.

Batarya konusunda fark yaratır. O konuda değer. Ama scamsung S22'den beri kameralarda geliştirme yapmadığından fark hissetmeniz daha zor.
Bariz hissedeceğiniz farklar.
-Ekran süresi/Batarya
-İşlemci
-Daha uzun süreli yazılım desteği.
Hissetmeyeceğiniz farklar.
-Kamera
-Ekran

Güncelleme açısından özellikle de işlemci açısından iyi olacaktır. Ekran kamera kısmında memnun etmemesi garip geldi. Adınıza üzüldüm.
Sonradan s25 plusun canlılığını fulleyerek eşit bir ekrana ulaşabildim. Ancak özellikle kırmızı gibi canlı renklerde halen s23 bi tık daha renkli görünüyor.

Sonradan S25 Plus'un canlılığını fulleyerek eşit bir ekrana ulaşabildim. Ancak özellikle kırmızı gibi canlı renklerde halen S23 bir tık daha renkli görünüyor.

Olabilir hocam göreceli durumlar. Bence iade etmeyin size kalmış biraz da.

Batarya konusunda fark yaratır. O konuda değer. Ama scamsung S22'den beri kameralarda geliştirme yapmadığından fark hissetmeniz daha zor.
Bariz hissedeceğiniz farklar.
-Ekran süresi/Batarya
-İşlemci
-Daha uzun süreli yazılım desteği.
Hissetmeyeceğiniz farklar.
-Kamera
-Ekran
Aslen honor veya yurt dışı xiaomi de düşünüyorum kamera ve bataryadaki geliştirmelerinden dolayı. Ancak oneui da ağır basıyor güncellemelerle evet.

Bende de S23 var. Kapasiteye nereden bakıyoruz?
aBattery ve shizuku uygulamalarını indirdim. Geliştirici seçeneklerinden wireless debugging açıp shizukuyu ayarladım. Sonrasında aBattery uygulamasında görebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı