S23'ten SE4'e geçilir mi?

Gerek yok bence. S23 çok iyi bir telefon. Snapdragon 8 gen 2 işlemci boru değil kanka.

Yok hocam ondan değil bende S23ten mutluyum da kardeşime vermeyi planlıyorlar.

Arkadaşlar telefonu yurt dışı almayı planlıyorum.

Geçilir. Ama sakın 15 alıp öyle bir hata yapma base modeli berbat 15 serisinin.

Neden hocam peki.

1. olarak yurt dışı olmasına değecek fark yok.
2.daha iyi olan yer kadarda düşüş yaşayacağın kısımları var.
En temel sebepte fiyat. SE 4 kesinlikle S23 satılıp alınacak bir cihaz değil. Eğer yeni nesil bir Pro-Pro Max alacak olsanız belki yurt dışı olmasına değebilir ama SE 4 kesinlikle değmez.

Hocam yanlış okudunuz galiba satmıyorum kardeşime vereceğim yani hem de yurt dışı fiyatı olarak taş çatlasa 20 k gibi çıkar TR'de 80binlik 15Pro orada 35binse SE 4 Max 25 k olarak çıkar 25 kya iyi bir telefon değil midir sizce.

Pardon, yanlış okumadım ben yanlış yazmışım. SE 4 25bin çıksa bile kayıt işleri, 8ay kullanma, garantisiz olma gibi nedenler için yurt dışı SE 4 önermem ben. Eğer o kayıt işlerini hallederim dersen 25bine iyi telefon.

Çok sağ olun hocam.

Geçilir bende geçmeyi düşünüyordum ama bu fiyatlara değil.

42'ye falan düşerse ok , ama 48 hayır. Bendede S23 var , memnun değilim apple ekosistemine geri dönücem , ben de aynen senin gibi SE4 'ü bekliyordum ama maalesef fiyatı gerçekten saçma , 40'a yakın olmadığı sürece alınmaz , alınmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…