S23U vs S24+ vs S24U

Kesinlikle beklemelisin eğer bütçe sıkıntın yoksa özellikle işlemci tarafında çok güçlü bir işlemciyle gelecek ve tasarımında değişeceğini söylüyorlar.

Bencede bü.

Bencede bütçeniz varsa S25 serisini kesinlikle beklemelisiniz. Ocak ayında tanıtım yapar genelde Samsung.

O halde S25 serisini bekleyeceğim tanıtım yapıldığı zaman tekrardan konu açarım teşekkürler.

Telefonu hemen almayacağım biraz bekleyeceğim. S25 tanıtımını beklemeli miyim sizce? 2025 ilk çeyreğinde tanıtılacak diyor. Ayrıca telefon kalındır, köşesi sivridir bu tarz tasarım şeyleri beni pek ilgilendirmiyor açıkçası daha kaba olunca şahsen hoşuma gidiyor.

S25 Ultra da köşeli tasarım olmayacak. Tam diyemeyiz ama köşelerin ovalleştiğini göreceğiz. S25 Ultra daha ince daha hafif olacak. Kamera tasarımı Ring tasarım olacak (Z fold 6 da gördüğümüz gibi). S25 Ultranın fiyatının iyi çıkacağını fazla düşünmüyorum. 80 k civarı bekleyebiliriz (tabii dolar falan sabit kalırsa). Ocak ayının sonuna doğru ön siparişler insanlara ulaşır gibi. Beklemekte fayda var ama eğer ki benim gibi köşeli tasarımı seviyorsan S24 Ultra yı da alabilirsiniz.
Sızdırılan render görüntüsü. Yüzde yüz doğru diyemeyiz ama telefonun tasarımı bu şekilde olacak.

Son düzenleme:
Üç telefon da sizi en az 5 yıl götürür, bataryaları çöp olana kadar kullanırsınız. Ön planda önemli olan bütçe. Ben Bütçeyi düşünüyor olsam üçü arasında S23U yu seçerdim. Hem kamera hem kalem özelliklerinden dolayı. S23u ile s24U arasında aradaki fiyat farkına değecek performans farkı yok. Snapdragon 8gen2 de çok güçlü bir işlemci.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı