Kameraları denerken iPhone arada kamerayı kapatıyor ayrıca aynı fiyatta o 128 GB aldı ben 512 GB aldım. Bir de bence Apple Samsung kadar ozellestirme sunmamış Samsung yeni ozellestirmeleriyle Apple kadar sade tasarimlarda yakalayabiliyor ayrıca samsunsung da olan bazı şeyler IOS'ta premium ozellik ve ücretli. İnanmayabilirsiniz ama denedim Samsung'un quick share ozelligi Apple'dan daha hızlı. Samsung 45W şarj destekliyor iPhone 27W bu da 15 20 dk bir fark yaratmış. Ayrıca Samsung'daki ters şarjda hosuma gitti Buds'ı şarja takmıyorum artık Full telefondan şarj ediyorum bir de Samsung'un sarjı daha uzun sure dayanıyor. Ekran yenileme hızıda var iPhone 60Hz Samsung 120Hz aslında gunluk kullanımda buyuk fark degil ama bakınca anlaşılıyor. NFC ozelligini IPhone'da denemedim unuttum ama int baktigima gore yoktu o yuzden Samsung oradan kazandı bazen yanima cuzdan bile almıyorum. Guneş altında yansımayı da denedim Samsung bayağı iyi o konuda. Son olarak da icinde dahili olan AI denedim bayağı ise yarıyor cok kucuk dokunuslar ypıyor ama faydalı. Tabii bunlar benim gorusum belki Apple bu eksikliklerini farklı alternatif şeylerlede kapatmış olabilir bilemiyorum ben sadece gorduklerimi soyledim.
Hayır öyle bisey yok onu ön siparişten sonra duzelttiler diye biliyorum. Bende de yok zaten onada baktım