S23'ün üstündeki deliğe SIM iğnesi sokmak sorun yaratır mı?

Işık çok yanmıyordu bir anda soktum bir kere çok olmayacak şekilde bastırdım memberdan test yaptım aramada yaptım öyle bir sıkıntı yok ama aramada üst hoparlörden daha az ses geliyor alta göre hepsinde mi aynı bilmiyorum ses kaydı alıp denedim onda da bir fark yok. Bir şey olur mu?

Işık çok yanmıyordu bir anda soktum bir kere çok olmayacak şekilde bastırdım memberdan test yaptım aramada yaptım öyle bir sıkıntı yok ama aramada üst hoparlörden daha az ses geliyor alta göre hepsinde mi aynı bilmiyorum ses kaydı alıp denedim onda da bir fark yok. Bir şey olur mu?

Bence hiçbir sıkıntı olmaz.
Buradaki konuyada bakabilirsiniz içinizin rahatlaması için.

Bence hiçbir sıkıntı olmaz.
Buradaki konuyada bakabilirsiniz içinizin rahatlaması için.

Ses kayıtta gram fark yok azıcık fark var oda zaten üst hoparlör her zaman bir tık az ses verirmiş aramada da ses farkı yok yine üstten az geliyor kardeşimin telefonudna denedim onunda aynı hiçbir şekilde bir şey yapmamasına rağmen bir şey olmadı gibi

Ses kayıtta gram fark yok azıcık fark var oda zaten üst hoparlör her zaman bir tık az ses verirmiş aramada da ses farkı yok yine üstten az geliyor kardeşimin telefonudna denedim onunda aynı hiçbir şekilde bir şey yapmamasına rağmen bir şey olmadı gibi.

Sadece telefonunuza önem verdiğiniz için bir şey olmasından korkuyorsunuz paranoyaklık gibi düşünün o yüzden merak etmeyin sıkıntı yoktur :)

Ses bu işlemi yaptıktan sonra az geliyor ise bozmuşsundur. Teardown videolarında onun altında hemen hoparlör var. her telefon aynı değildir. S21 gibi.

Ses bu işlemi yaptıktan sonra az geliyor ise bozmuşsundur. Teardown videolarında onun altında hemen hoparlör var. Her telefon aynı değildir. S21 gibi.

Sesin ne kadar geldiğini bilmiyorum telefonu açmadan sokmuştum daha ama hemen hemen aynı sesleri gram fark yok üsteki hoparlör her zaman 1 tık az verir zaten sesi

Ses bu işlemi yaptıktan sonra az geliyor ise bozmuşsundur. Teardown videolarında onun altında hemen hoparlör var. Her telefon aynı değildir. S21 gibi.

Videolarına baktım S23'ün alt hoparlörü l şeklinde ve o lnin hemen dönemeçin yanına koymuşlar üsteki de öyledir diye tahmin ediyorum çünkü bozulsa belli ederdi zaten.

Sesin ne kadar geldiğini bilmiyorum telefonu açmadan sokmuştum daha ama hemen hemen aynı sesleri gram fark yok üsteki hoparlör her zaman 1 tık az verir zaten sesi

Videolarına baktım S23'ün alt hoparlörü l şeklinde ve o lnin hemen dönemeçin yanına koymuşlar üsteki de öyledir diye tahmin ediyorum çünkü bozulsa belli ederdi zaten.
Tahmin etmeyin izleyin ve bakın.

hocam bütün testleri yaptım en ufak şey yok ses kaydında denedim samsung memberde test ettim kulaklık takıp denedim en ufak şey yok olsa kendini belli ederdi zaten bastırmadım bile gittim hemen ışığı yaktım
Sorun yok ise hayırlı olsun. tertemiz cihaz. 8 aydır kullanıyorum. sadece çok çabuk ısınıyor. haliylede işlemci kendini frenliyor ve fps düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı