İnceleme S24+ 10 günlük deneyim

Teşekkürler.

8 GB RAM yetersiz diyen arkadaş içim oldukça yeterli olduğunu söylemek isterim. En zorlayıcı oyunlarda bile 6 GB görmüyor. 10-15 tane uygulama aynı anda açsan bile hiçbiri kapanmıyor. S23 Ultra ile S24 Plus karşılaştırdığımız zaman artıları ve eksileri var daha önceki yorumlarda belirttiğim gibi. Bir kazanan çıkarmaya çalışarak kendinizi yormayın. S23 Ultra üst modeli olan S24 ultradan 30X ve üzeri Zoom'larda daha üstün ve S24 ultrada olan düşük ışıkta ekranın kumlu gözükmesi gibi bir sıkıntı da yok.

1-2 gün sonra s23 ultra ile olan 9 aylık deneyimimi herkesle paylaşacağım s23 Ultraya iPhone 12 den geçmiştim. Orada daha detaylı bir şekilde incelemesini yazarım.

Son düzenleme:
Bu arada çıktığından beri kullanıyorum, dayanıklılık konusunda güncelleme yapayım ben de.
Üstünde şeffaf düz kılıf var 110 liralık, 400 liraya da TPU ekran filmi koydurdum, şu Fold iç ekranı gibi hissettirenden, cam değil. Parmak izi okuyucuya hiçbir şekilde engel olmadı. Telefonu çok ağır kullanan biriyim, dikkatliyimdir ama kaza oluyor mu oluyor düştü birkaç sefer. Rekorum 1.60'tan otoparkta ekran üstü lappppsss diye indirmek . Kılcal bile yok henüz. Muhtemelen kendi çerçevesi üstü inse ezilirdi çerçeve, alüminyum yumuşak metal çünkü. Ancak ince bir kılıf ve kılcal çiziklere karşı bir filmle çok rahat kullanabiliyorsunuz.

Ekran süresi çok iyiymiş. Ben oyun oynamıyorum, 120 Hz FHD kullanıyorum. Ekran süremden memnun değilim. Cihazda mı sorun var anlayamadım. 4-5 saat anca ekran süresi alabiliyorum.

Ekran süresi çok iyiymiş. Ben oyun oynamıyorum, 120 Hz FHD kullanıyorum. Ekran süremden memnun değilim. Cihazda mı sorun var anlayamadım. 4-5 saat anca ekran süresi alabiliyorum.

Hocam derin uykuya alma, NFC kapatma gibi işlemler yaptınız mı? Ben memberstan gördüğüm taktikleri uyguladım.

Hocam 6,5 senelik J7 Max'ı neredeyse çiziksiz bir kenara koydum kolay kolay düşüreceğimi sanmıyorum ama düşerse diye korkumdan 900TL kılıf koruycuya verdim. Artık korumazsa nasip diyeceğim.

İyi sosyaller. Ben de aynı cihazı almayı düşünüyorum. Batarya ilk günler 6 saati zor görüyor demişsiniz. Sonrasında peki bu sorun nasıl düzeldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…