S24 alınır mı?

Bütçe
40k
Exynos canavar değil korkmayın bu kadar. Gayet iyi bir işlemci. Kulaktan dolma yalan bilgilerle markaya zarar vermeye çalışmayın.

Pfff. Okadar video gösterdik bu forumda
Snapdragon 8gen3 işlemcili S24 ile Exynos 2400 işlemcili S24 ile arasındaki farklar ile ilgili. Buna rağmen hala sorun yok diye yazma cesareti buluyorsunuz.

Exynos 2400 de eski modelleri gibi ısınıyor, fazla güç tüketiyor ve işlemci kamera uyumsuzluğu var. Aha bu da tekrar ispatı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LG G5 kullandım 10 sene kadar. Daha yeni değiştirdim. Samsung'un s serisi de geri kalmaz.

Hocam sıkıntısız götürür demişsiniz fakat 15 sene gibi uzun bir süreçte mutlaka sıkıntı çıkaracaktır en basit örnek güncelleme desteğinin kesilmesi. S serisi sağlam premium bir seri fakat yorumunuz abartılı olmuş.

Hocam sıkıntısız götürür demişsiniz fakat 15 sene gibi uzun bir süreçte mutlaka sıkıntı çıkaracaktır en basit örnek güncelleme desteğinin kesilmesi. S serisi sağlam premium bir seri fakat yorumunuz abartılı olmuş.

LG 2016 da çıkan telefon. 2024'ün sonuna doğru işte daha yeni değiştirdim. Bu cihaz efsane bir cihaz rahatlıkla 15 seneyi devirir.

Pfff. Okadar video gösterdik bu forumda
Snapdragon 8gen3 işlemcili S24 ile Exynos 2400 işlemcili S24 ile arasındaki farklar ile ilgili. Buna rağmen hala sorun yok diye yazma cesareti buluyorsunuz.

Exynos 2400 de eski modelleri gibi ısınıyor, fazla güç tüketiyor ve işlemci kamera uyumsuzluğu var. Aha bu da tekrar ispatı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala aynı video. Atsana S23 ile S24 Exynos karşılaştırmasını? Exynos rüyalarınıza falan mı giriyor? S24 Snapdragon versiyonunu Türkiye'de resmi olarak alamazsınız. Ki siz S24 Snapdragon versiyonu değil S23 versiyonundan bahsediyorsunuz kıyaslama yaparken. S23 ile kıyaslama videosunu atın aynı kanalın. Pil olarak dip dibeler ancak performansta ise daha yeni nesil bir işlemci olduğu için Exynos 2400 önde doğal olarak. Exynos düşmanı olabilirsiniz bizi ilgilendirmez ama insanları yanlış yönlendirerdiğinizi düşünüyorum. Kimse ülkemizden resmi olarak Snapdragon versiyonlu S24 alamayacak. Ya S23 alacak ya da S24 Exynos versiyonunu. Ben Exynos 2400 süper falan demiyorum. Yine saçma bir şekilde Exynos yavaşlayacak deniliyor bazende. Exynos 2400 eski nesil Exynos işlemciler gibi değil. Ki bir işlemci neden yavaşlasın sebebinide söylemiyorsunuz. İşlemciler sanırım bizler gibi yaşlanıyor 3 yıl sonra da yavaşlıyor. Exynos yakın zamanda Snapdragon kadar iyi olamayacak. Şu an yine daha iyi durumda değil bunu da iddia etmiyorum ama siz kabul edin etmeyin Exynos 2400 Gen 2'den daha iyi. S24 Snapdragon vs. Exynos videosunu atınca durum değişmeyecek.

LG 2016 da çıkan telefon. 2024'ün sonuna doğru işte daha yeni değiştirdim. Bu cihaz efsane bir cihaz rahatlıkla 15 seneyi devirir.
Kullanıma göre değişir. Ben bir telefonu 4 yıldan fazla kullanmam şahsen. Evet 10 yıl kullanabilirsin ama güncelleme desteği kesildikten bir süre sonra kullanmak mantıksız bence.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı