qveraa
Centipat
Daha fazla
sıkıntılı demedim zaten exynosların hepsi ısınma problemli olduğu için ısınma sıkıntısının olduğunu belirttim düzgün okusaydın.Hayır. Hayır. Ve hayır. İkisi neredeyse aynı falan değil. S24 FE fiyatı için çok iyi telefon evet, ama ikisi benzer değiller. Kasaları farklı, çerçeve kalınlıkları farklı, 24+ daha hafif, direkt olarak 12 RAM ve UFS 4.0 depolama ile geliyor, FE'de 12 RAM seçeneği yok, önlü arkalı kamera olarak daha üstün, pil olarak daha üstün, pil şarj desteği daha üstün, ekranı zaten tüm teknik detaylarıyla ayrı ayrı daha üstün, soğutma çözümü daha iyi, ultrasonik parmak izi sensörü var, UWB desteği var...
Forumda 24 FE'yi @GucukBey'den bile çok önermişimdirama sonuç olarak 24+ amiral seri bir telefon, FE ise A ile S serisi arasında konumlandırılmış bir telefon. Fiyatına göre bir all rounder olarak mükemmel, ama ikisi arasında seçim yaparken düşünülmez.
Eğer ekran boyu senin için net bir kriterse S25+'a çıkmaya çalış, çıkamazsan 24+ al. Yok ekran kriter değil diyorsan S25 de bak, indirim dönemlerinde 38-39'u çokça görüyor. Kullanıcı yorumu istiyorsan da evde aktif olarak şu anda 24 FE, 24, 24+ ve 25+ kullanımda, sorularını alabilirim
Gereksiz abartılan bir durum. Exynos 2400'lü S24+'tan Snapdragon 8 Elite'li S25+'a geçtim, benzerler. Bir fark hissettirmedi öyle ısınmada falan.
Hayır, öyle bir şey yok. Exynos 2400 sıkıntılı bir işlemci değil.