S24+ alınır mı?

Bütçe
40000 TL
S24+ kullanıyorum her seyinden cok memnunum ama cihaz aşırı ısınıyor sırf bu yüzden değiştireceğim. Ben bir telefonun ısındığını bu telefon ile öğrendim

Exynos işlemciler genellikle öyle hocam ısınmamasını istiyorsanız Samsung alırken Snapdragon versiyonunu tercih edin.

Kagıt uzerınde oyle ama pratıkte pek oyle olmuyor gıbı. Babamın S10'u kılıfsız hor kullanılmasına ragmen ılk gunku halınden pek farklı degılken kız kardesıme ozellıkle ıslemcısı sebebıyle aldırdıgım S20FE her anlamda ortalama altı bır telefondu kı kagıt uzerınde S10'dan daha ıyı bır telefon. Ancak o donem herkes onerıyor ve ovuluyordu. Uzun sure kullanılacaksa amıral gemısı alınmalı diye dusunuyorum. FE modellere gerek yok bütçe varsa. Elbette bu kısısel gorusum.

Tamam bende aynı şeyi söylemişim.

Kagıt uzerınde oyle ama pratıkte pek oyle olmuyor gıbı. Babamın S10'u kılıfsız hor kullanılmasına ragmen ılk gunku halınden pek farklı degılken kız kardesıme ozellıkle ıslemcısı sebebıyle aldırdıgım S20FE her anlamda ortalama altı bır telefondu kı kagıt uzerınde S10'dan daha ıyı bır telefon. Ancak o donem herkes onerıyor ve ovuluyordu. Uzun sure kullanılacaksa amıral gemısı alınmalı diye dusunuyorum. FE modellere gerek yok bütçe varsa. Elbette bu kısısel gorusum.

Fakat hocam bu yılın FE modeli amiral gemisi cihazlarına bayağı yakın. Genele bakarsak doğru olur dediğiniz S24+ ve S24 FE arasında konuşursak pek doğru bir tabir olmaz.

İkisi de neredeyse aynı telefon o yüzden önermiştim. Diğer hocalarımın da dediği gibi ya S25 için indirim bekleyin ya da S24 FE alın S24+ ile arasındaki en büyük fark ekran. Fiyat farkını da düşününce S24+ a kadar çıkacaksanız S25 bekleyin.
Hayır. Hayır. Ve hayır. İkisi neredeyse aynı falan değil. S24 FE fiyatı için çok iyi telefon evet, ama ikisi benzer değiller. Kasaları farklı, çerçeve kalınlıkları farklı, 24+ daha hafif, direkt olarak 12 RAM ve UFS 4.0 depolama ile geliyor, FE'de 12 RAM seçeneği yok, önlü arkalı kamera olarak daha üstün, pil olarak daha üstün, pil şarj desteği daha üstün, ekranı zaten tüm teknik detaylarıyla ayrı ayrı daha üstün, soğutma çözümü daha iyi, ultrasonik parmak izi sensörü var, UWB desteği var...
Forumda 24 FE'yi @GucukBey'den bile çok önermişimdir :D ama sonuç olarak 24+ amiral seri bir telefon, FE ise A ile S serisi arasında konumlandırılmış bir telefon. Fiyatına göre bir all rounder olarak mükemmel, ama ikisi arasında seçim yaparken düşünülmez.
Arkadaşlar, maksimum 40 bin TL'ye telefon almayı düşünüyorum. Samsung telefonları ve arayüzünü beğeniyorum. O yüzden S24+ gözüme iyi gözüktü. Ağır işlemci gerektiren oyunlar oynamıyorum. Ekran ve batarya benim için önemli, kamera çok önemli değil.

Sorum ise S24+ alınır mı? Alınırsa kaç yıl götürür? Sizin başka telefon tavsiyeniz var mı?
Eğer ekran boyu senin için net bir kriterse S25+'a çıkmaya çalış, çıkamazsan 24+ al. Yok ekran kriter değil diyorsan S25 de bak, indirim dönemlerinde 38-39'u çokça görüyor. Kullanıcı yorumu istiyorsan da evde aktif olarak şu anda 24 FE, 24, 24+ ve 25+ kullanımda, sorularını alabilirim :D
Exynos işlemciler genellikle öyle hocam ısınmamasını istiyorsanız Samsung alırken Snapdragon versiyonunu tercih edin.
Gereksiz abartılan bir durum. Exynos 2400'lü S24+'tan Snapdragon 8 Elite'li S25+'a geçtim, benzerler. Bir fark hissettirmedi öyle ısınmada falan.
s24lerde exynos olduğu için sıkıntılı s25 almak daha mantıklı o yüzden şuan
Hayır, öyle bir şey yok. Exynos 2400 sıkıntılı bir işlemci değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı