S24+ alınır mı?

Bütçe
40000 TL
sıkıntılı demedim zaten exynosların hepsi ısınma problemli olduğu için ısınma sıkıntısının olduğunu belirttim düzgün okusaydın.

sıkıntılı demedim zaten exynosların hepsi ısınma problemli olduğu için ısınma sıkıntısının olduğunu belirttim düzgün okusaydın.
Aynı şeye denk geliyorlar ama sen bilirsin
Tekrarlıyorum, abartılan bir durum. Özellikle Exynos 2400 için, bu konuda bir tek düz S24 biraz daha öne çıkıyor, o da soğutma çözümünün farkından dolayı. Bir de güncel 2500'de ısınma var, ancak o PCB yoğunluğundan dolayı da olabilir, çünkü Flip'te sadece, yeni bir bar tipinde test etmeden yorum yapmak yanlış olur.

Yani eskilerin birçoğu ısınma problemli olduğu için öyle dedim yenilerinde artık düzeltiyorlar ama yinede s24 serisinde bariz bir ısınma var arkadaşımda ultrası var normalde denedim ısınıyor yani.

Aradaki bu farkları ben de biliyorum ama fiyatlarını düşününce bana S24+ mantıklı gelmiyor. Ben olsam S24 FE ye düşerdim veya daha üst bir cihaza yönelirdim. Exynos 2400'ün iyi bir işlemci olduğunu biliyorum orada genelleme yapmiştim siz öznel yaklaşmışsınız konuya. Hatta yanlış bilmiyorsam Exynos 2400 8 Elite'den daha verimli çalışıyordu emin değilim. Sonuç olarak arada 15000 bin edecek bir fark var mı? Bana göre yok. Ha bu S24+ ın daha üstün olduğunu değiştirmez. Sadece o kadar para verirken biraz daha verip parasına değecek bir cihaz alsın demiştim. Bunu yapacak imkanı yoksa da düşük modeli alsın kalan parayı biriktirip sonra yeni çıkan bir telefonu alabilir diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…