S24 alınır mı?

• Konuyu başlatan Vorfell
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 208

Vorfell

Hectopat
Daha fazla  

Uzun yıllar kullanmak için telefon alıyorum ve en uygun S24 gibi duruyor. Bu kadar para vermeyip A56 alsam mı diye düşünüyorum. Açıkçası Samsung'un dışına çıkmak istemiyorum. Kullananlar varsa tavsiye verebilir mi? Bir de telefon için şarj aleti önerileriniz var mı?

Alınır, güzel telefondur eğer kompakt olsun diye bir ricanız yoksa ve daha az para vermek istiyorsanız A56 yerine S24 FE de olabilir ancak S24 daha iyi ve kompakt bir telefon.

Alınır, güzel telefondur eğer kompakt olsun diye bir ricanız yoksa ve daha az para vermek istiyorsanız A56 yerine S24 FE de olabilir ancak S24 daha iyi ve kompakt bir telefon.
S24FE 28k hocam. Onun yerine S24 almak daha mantıklı geldi. Alırsam 20k'ya düşüp A56 alacaktım.

Sağ olun hocalarım. Büyük ihtimal alacağım. Adaptör önerileriniz var mı? Orijinal adaptörü mü almalıyım?

Hocam geçenlerde 31k civarlarına düşmüştü fiyatı hepsiburada üzerinde, rengini tam hatırlamıyorum grisi olabilir. Bir aydır falan takip ediyorum fiyatını yeniden düşebilir aklınızda bulunsun sürekli indirip çıkartıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı