Şarjı bir günü hatta az kullanımda iki günü çıkartır mı hocam? Bir de şunu sormak istiyorum S24 FE f/p olarak daha mantıklı bir tercih olabilir mi?Evet değer. Yeni exynos işlemcilerde pek sorun bulunmuyor.
Ben S24 Plus´ı normal kullanımda rahatlıkla 1 günü çıkartıyorum. Ancak sizin az kullanımınız ile benim az kullanımım aynı olmayacaktır. 4900 mAh olması zaten yeterince iyi. 45W desteği de var.Şarjı bir günü hatta az kullanımda iki günü çıkartır mı hocam? Bir de şunu sormak istiyorum S24 FE f/p olarak daha mantıklı bir tercih olabilir mi?
Şarjı bir günü hatta az kullanımda iki günü çıkartır mı hocam? Bir de şunu sormak istiyorum S24 FE F/P olarak daha mantıklı bir tercih olabilir mi?
Kullanım sırasında abartılı sıcaklık değerleri görülmüyorsa görmezden gelinebilir o zaman. Bu arada hocam konusu açılmışken 45W adaptörünü Samsung'tan orijinal olarak alanlardan bazıları adaptör 2-3 haftada bozuldu gibi yorumlar yapmışlar siz orijinalini mi kullanıyorsunuz yoksa başka bir markanınkini mi?Yaklaşık 5 aydır 24 Plus kullanıyorum. Sadece şarj ederken ısınıyor. Şarj ederken %50 ile %85 arası hafif ısınıyor. %85´den sonra sıcaklık normale dönüyor.
Ayrıca S24 Plus´ta bulunan Exynos işlemci, S24 Ultra da bulunan Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi kadar güçlü. Aralarında hemen hemen fark bile yok.
Ben S24 Plus´ı normal kullanımda rahatlıkla 1 günü çıkartıyorum. Ancak sizin az kullanımınız ile benim az kullanımım aynı olmayacaktır. 4900 mAh olması zaten yeterince iyi. 45W desteği de var.
S24FE´ye F/P bir ürün hem denilebilir hem de denilemez. Mesela kamera ile işin varsa 24Plus kadar iyi değil. Ya da oyun performansı olarak S24 Plus kadar iyi değil. Ancak 7 yıl güncelleme alacak telefonlar arasında bulunuyor. Yani "bir telefon alayım 7 yıl problem çıkartmasın" diyorsan S24 FE tercih edebilirsin.
Doğrusu QHD+, 45W desteği ve ekran tasırımındaki bazı farklar S24+ almam konusunda cezbediyor. Sanırım almışken Plus versiyonuna yöneleceğim.S24+ ve S24FE kendi bütçelerinde gayet iyi modeller alabiliyorsanız S24+ alın geçin. Alamıyorsanız S24FE'de asla üzmeyecektir. Muhtamelen 1 günü rahat çıkarır ama 2 gün kısmını pek bilmiyorum.
Aradaki 10-12 bin civarı fiyat farkı özellik bakımından da kendini fark ettirir mi sizce? Yani benim gönlüm S24+ tan yana fakat acaba bu fiyat farkını boşuna vermiş gibi olur muyum diye biraz kafama takıldı.Bütçen çıkıyorsa S24 plus, çıkmıyorsa S24 fe. S24 fe ye f/p diyebiliriz fiyat bandında.
Sana kalmış bir şey, paran varsa en iyisini al. Ama şahsi fikrim gerek yok bana göre. S24 fede gayet yeterli.Doğrusu QHD+, 45W desteği ve ekran tasırımındaki bazı farklar S24+ almam konusunda cezbediyor. Sanırım almışken Plus versiyonuna yöneleceğim.
Aradaki 10-12 bin civarı fiyat farkı özellik bakımından da kendini fark ettirir mi sizce? Yani benim gönlüm S24+ tan yana fakat acaba bu fiyat farkını boşuna vermiş gibi olur muyum diye biraz kafama takıldı.
Kullanım sırasında abartılı sıcaklık değerleri görülmüyorsa görmezden gelinebilir o zaman. Bu arada hocam konusu açılmışken 45W adaptörünü Samsung'tan orijinal olarak alanlardan bazıları adaptör 2-3 haftada bozuldu gibi yorumlar yapmışlar siz orijinalini mi kullanıyorsunuz yoksa başka bir markanınkini mi?
Aradaki 10-12 bin civarı fiyat farkı özellik bakımından da kendini fark ettirir mi sizce? Yani benim gönlüm S24+tan yana fakat acaba bu fiyat farkını boşuna vermiş gibi olur muyum diye biraz kafama takıldı.