S24+ almaya değer mi?

Batarya haricinde her şey tabi ki daha altta olacaktır 16 bin liralık telefonda ama en azından batarya konusunda kafa rahat olur. Böyle nerdeyse 3 katı para verip de, sürekli şarjım yetecek mi, şarja taksam mı diye düşünmekten, şarj aletiyle gezmekten iyidir bence. Benim önceki telefonum Huawei'ydi, o yüzden Honor 200 Pro'ya çok sıcak bakıyordum fakat onun da bazı ufak detaylarda alt kalitede kaldığını öğrenince S24+'a yöneldim. Bana göre almışken ya 50-60 bin lira verip, Honor Magic7 Pro, OnePlus 13, Xiaomi 15, S24 Ultra gibi Premium cihazlar almak lazım yada 20 bin lira civarına işini görecek bir şey almak lazım. Bu tarz ortada kalan cihazlar tatmin etmiyor bence.

50- 60 bin lirayı bir telefona vermek istemiyorum. Hatta S24+'ı halletmeyi düşündüğüm 40 bin civarı bile bazen yüksek gibi geliyor. Dediğim gibi eğer fikrimi değiştirecek bir şey olmazsa Samsung'tan devam etmeyi düşünüyorum. S24 Ultra'nın köşeli tasarımı görüntüde nedense beni çok rahatsız etti ayrıca. Aslında Iphone modellerine de sıcak bakıyordum fakat aynı fiyat aralığındaki telefonları kıyasladığınızda (Örn: S24+ vs Ip14 ) Iphone kamera ve bir tık işlemci farkı dışında çok geride kalıyor. S24+ ın özelliklerine bakınca gerçekten iyi duruyor ama siz gibi bazı kullanıcılar tatmin olmadığını söylediğinden biraz kafam karıştı. Keza çok fazla seçenek de göremiyorum.

O fiyatlarda pek seçenek yok, hatta 40 bine tek seçenek S24+ bence, Xiaomi 14T Pro da var ama şahsen tercih etmem. Dediğim gibi belki de benim beklentim çok yüksekti, o yüzden biraz hayalkırıklığına uğradım. Belki sen çok memnun kalırsın. Ama batarya konusunda çok bi beklentin olmasın onu belirteyim.

Umarım hayal kırıklığına uğramam. Deneyip görmek lazım. Teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için. Ve de diğer herkese teşekkür ederim. Eğer ani bir fikir değişikliğine gitmezsem sanırım S24+ alacağım. Herkese iyi sosyaller.

Zorlayıp Snapdragon'lu S25 almanı öneririm. S24'deki Exynos bizi de üzdü açıkçası. Arkadaşım S24 almıştı menülerde gezerken bile telefon alev atıyor ve şarjı emiyor.

Zorlayıp Snapdragon'lu S25 almanı öneririm. S24'deki Exynos bizi de üzdü açıkçası. Arkadaşım S24 almıştı menülerde gezerken bile telefon alev atıyor ve şarjı emiyor.
S25'teki bu denli güçlü bir işlemciye 4000 mAh batarya kapasitesi çok az verilmiş. Ayrıca 256 gb versiyonu 50 bin civarı bu denli bi fiyata yükselmek de çok tercihim değil doğrusu. Ama dediğiniz gibi işlemcisi çok güzel bir cihaz S25 ve S24+'ın bir tık üstünde olabilir. Alev atıyor ifadesi biraz ağır olmamış mı yani biraz ısınıyor olabilir ama Exynos 2400 diğer Exynoslara göre Snapdragon'u aratmıyor diyor çoğu teknoloji kanalı.

1 yıla yakın süredir kullanıyorum. Çıkış yaptıktan 3 ay sonra ikinci el olarak almıştım. İlk günden beri günlük kullanımda şarjı anca günü çıkarıyor çoğu zaman herhangi iki defa şarja takıyorum. Oyun oynarken çok ısınıyor genshin impact oynuyorum game boosterde fps 60 altına düşmüyor ancak sıcaklık 50 derecelerde oluyor özellikle Mobil veri açıkken oynayınca 50 dereceyi rahat geçiyor. Bununla ilgili mobil veride gpu z de sıcaklık değerini ekran resmi almıştım onu atarım. Ancak bu seviyedeki telefonların çoğunun bu şekilde olacağını düşünüyorum. İsim gereği cok fazla kullanıyorum. Gidip farklı model alsam yine benzeri performans görürüm diye düşünüyorum. Yukarıda yazan arkadaşın aksine hiç bir uygulamada kasma donma yaşamadım. Ağır yükte cok ısınıyor sadece bu da doğal olarak bataryayı yıpratıyor. Arayüz kamera ekran com güzel ben memnunum yani. 7 sene guncelleme sozlerini tutacaklarini zannetmiyorum. Seneye s26 çıkınca s 25 plusa yükseltmeyi düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250412_191039_Gallery.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 25
Benim görüşüm de aynı yönde. Bu seviyede daha üst bir performans bulmak zor görünüyor. 50 dereceyi geçmesi beklediğimden fazla bir değer ama bunu da söylemeliyim. İnternetteki testlerde 40 civarlarında seyrediyordu. Ben telefonumu çok nadir değiştiren biri olduğumdan telefonun yaklaşık 4-5 sene gitmesini istiyorum. Sizce S25 modeline yönelmek Snapdragon 8 Gen Elite ile birlikte bu ısınma sorunu bariz bir şekilde çözülür mü?

Günlük kullanımda ısınma problemi yok yanlış anlaşildiysam kusura bakmayın. Oyun ve ağır yük altında benim cihaz aşırı ısınıyor. Oyun vs. seklinde değilde sosyal medya, film için kullandığında hic hissetmiyorsun telefon ısınmıyor. Eğer aşırı oyun oynamayacaksan, günlük standart kullanacaksın s25 e hiç gerek yok. Bu cihazı ben 34 bine aldım şu anda sarı site gibi yerlerde 31000 e 14 ay garantili satanlar var s25 serisine para sorun olmayacaksa yönelinir. Günlük kullanımda performans ve batarya ve kamera anlamında hissedilebilir değişiklik fark etmezsin. Iki cihazinda sarji normal kullanimda gunu cikarar. Yogun kullanimda illaki benim gibi bi yarim saat sarja takmak zorunda kalirsin. Batarya konusunda bunu aşan cihazda yok maalesef. Çinli markaları sevmiyorum onları saymazsak. Ben cihazımdan yukarıda da belirttiğim gibi cok memnunum.

Sadece bir süre ağır yük altında olduğunda 50 dereceleri görüyorsa (ki hala yüksek bir değer) görmezden gelinebilir. Genel olarak memnunsanız sorun yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…